Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

IBW’de ‘Bored Ape’ sürprizi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

BlockDown Festival, Istanbul Blockchain Week‘e (IBW) Bored Ape Yacht partisini getiriyor. BlockDown ile IBW’nin düzenleyeceği parti, etkinlik sonrası 23 Ağustos’ta Vandal Galataport’ta gerçekleşecek.

bored ape

IBW’de Bored Ape rüzgarı esecek

Istanbul Blockchain Week kapsamında Bored Ape Party düzenlenecek. Etkinliğe dünyaca tanınan NFT TikToker’ı DJ Ape ile Slovak Pioneer DJ sanatçısı Switch2Smile katılacak. Partide görsel ve işitsel gösteriler düzenlenecek.

Istanbul Blockchain Week ile BlockDown Festival kurucusu Erhan Korhaliller, “Biz sadece etkinliklere ev sahipliği yapmıyoruz. Hikayeler yaratıyoruz” ifadesini kullandı. Korhaliller, “İstanbul’un kalbindeki Never Bored Ape Party, Web3’ü somut ve ilgi çekici hale getirmede çok önemli bir bölüm olacak” dedi.

Never Bored Ape Party, metaverse unsurlarını IRL dünyasına getirmek için yapay zekadan yararlanacak olan DJ Ape’nin performansına sahne olacak. DJ Ape, “IBW için BlockDown ile performans sergilemek müzik yapmanın ötesine geçiyor” dedi.

Partiye tüm bilet sahipleri katılabilecek. Istanbul Blockchain Week, 22-23 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşecek. Etkinliğe blockchain dünyasının önde gelen birçok ismi katılacak. Never Bored Ape Party’nin ilk etkinliği bu yıl Dubai’de yapılmıştı.

Yazar: Göker Bilgiç

Blockchain’lerin Karbon Ayak İzi Ölçüldü: En Azı Polkadot’ta

Yıllardır tartışma konusu olan çeşitli Blockchain’lerin enerji kullanımı konusunu bir araştırma şirketi mercek altına aldı. CCRI, en iyi ağlardan bazılarının tüketimindeki kesin farklılıkları ölçmeye çalıştı. Çalışmarın sonunda karbon ayak izi en az olan Blockchain ağı Polkadot çıktı. Karbon Ayak İzi Konusunda Polkadot Önde Bloomberg’de yer alan habere göre, kripto araştırma şirketi CCRI, Polkadot‘un en az karbon ...

Bağlantıyı kopyala