Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

İkinci Yeniden Başlatma Sonrasında Solana Ağında Son Durum

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa bir süre önce Solana Blockchain ağında bazı sorunlar yaşandığını ve bu sorunlar sebebiyle ağın dondurulduğunu aktarmıştık. Solana doğrulayıcıları, ağı yeniden aktif hale getirmek için ilk yeniden başlatmayı başaramayınca, doğrulayıcılar ve geliştiriciler, ağı yeniden çalışabilir hale getirmek adına yeni bir başlatma planı üzerinde çalıştı. Solana ağı için ikinci kez yeniden başlatma adımı gerçekleşti.

Solana Blockchain Ağı Yeniden Aktif

Solana Blockchain ağı, doğrulayıcıların ağı yeniden çalışabilir hale getirmek için gerçekleştirdiği yeniden başlatma hamlesi sonrasında yeniden aktif hale geldi. Solana Status izleme sitesine göre, Solana Blockchain ağındaki sorunlar an itibariyle çözülmüş durumda.

ikinci yeniden baslatma sonrasinda solana aginda son durum 2

Solana’da yaşanan bu sorun 25 Şubat’ın erken saatlerinde meydana gelmişti. Yaşanan bu sorunla birlikte Solana Blockchain ağında işler beklendiği gibi gitmedi ve ağda herhangi bir işlem gerçekleşmedi. Daha önce de pek çok kez sorunlarla boğuşan Solana’da yaşanan bu durumlar kullanıcıların canını sıkıyor. Kullanıcılar yaşanan bu sıkıntıların ağın yüksek işlem hacmini desteklemeye odaklanması sebebiyle gerçekleştiğini belirtiyor.

Yazar: Burak Köse

Bitcoin’de madenci baskısı devam ediyor

Zincir üstü analiz firması Glassnode’un son verilerine göre, yıl sonuna doğru Bitcoin’de (BTC) büyük bir satış hareketi yaşandı. Ekim ayından bu yana Bitcoin madencileri BTC stoklarını sürekli azalttı. 28 Aralık’ta madenci cüzdanlarındaki BTC bakiyesi 700 BTC azaldı. Bu azalış, Bitcoin’in değerinin yaklaşık 45 bin dolara yükseldiği bir dönemde gerçekleşti. Analistler, bu azalışın Bitcoin fiyatları üzerinde ...

Bağlantıyı kopyala