Bitcoin (BTC) $ 61,855.57 0.89%
Ethereum (ETH) $ 2,396.01 1.42%
BNB (BNB) $ 560.26 0.47%
Solana (SOL) $ 142.25 1.21%
XRP (XRP) $ 0.533446 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.34808 1.40%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108211 2.09%
Al veya Sat Paribu

Instagram, NFT’ler için Ethereum, Polygon, Solana ve Flow Desteği Planlıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Çatı şirketi Meta’nın kanatları altında olan Instagram’ın NFT entegrasyonu bir süredir konuşuluyordu. Şimdi çıkan haberlere göre Instagram; Ethereum, Polygon, Solana ve Flow ağları için NFT entegrasyonu planlıyor.

Instagram, NFT’ler için Ethereum, Polygon, Solana ve Flow’a Göz Kırptı

CoinDesk‘te yer alan habere göre, NFT dünyası için önemli Blockchain ağlarının bazıları Instragram‘a geliyor. Ethereum, Polygon, Solana ve Flow olarak sıralanan ağlar, Ethereum ve Bored Apes’in piyasa değeriyle lider olduğu dijital koleksiyon ticaretinin büyük çoğunluğuna ev sahipliği yapmasıyla dikkat çekiyor.

instagram nftler icin ethereum polygon solana ve flow destegi planliyor 2

İlk olarak pilot uygulama başlayacak. Bunun için de ilk adres ABD olacak.

Popüler sosyal medya platformu, MetaMask gibi popüler kripto cüzdanlarına da destek sağlamayı amaçlıyor. Kullanıcılar bu cüzdan entegrasyonu ile NFT sahipliğini kanıtlayabileceği gibi onları profilinde sergileyebilecek.

Bu hamle, NFT’lerin benimsenmesi açısından da oldukça önemli. Çünkü Instagram’ın aylık 1 milyardan fazla kullanıcısı bulunuyor ve bunların birçoğu platformu zaten sanatını tanıtmak için kullanıyor.

Daha önce çıkan haberlere göre Instagram, NFT yayınlamak ve paylaşmak için kullanıcılardan ücret almayacak.

Yazar: Hazal Orta

2022 Yılında Oynanabilecek En İyi NFT Oyunları

Takas edilemez token’lar ya da herkes tarafından bilinen adıyla NFT’ler son dönemlerde popülaritesini artırmaya devam ediyor. Kripto endüstrisinin büyüyen alanlarından birisi olan NFT’ler oyun dünyası tarafından da benimseniyor. Bu yazımızda 2022 yılında oynanabilecek en iyi NFT oyunlarını listeledik. En İyi NFT Oyunları 2022 NFT’lerin ortaya çıkmasından bu yana, oyun endüstrisi yeni bir macera ve keşif ...

Bağlantıyı kopyala