Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

İrlandalı Reklam Düzenleyicisi, Kripto Reklamlarını Yeniden İnceleyecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bilindiği üzere kripto para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi ile beraber bu alandaki düzenleme çalışmaları da hız kazanmış durumda. Bu düzenleme çalışmaları devam ederken İrlandalı reklam gözlemcisi, kripto para birimlerinin tanıtımını denetleyen düzenlemeleri gözden geçirme planlarını açıkladı.

Kripto Reklamları Yeniden İrlandalı Reklam Düzenleyicisinin Radarında

Kripto para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi artarken, devlet kurumları kripto para reklamlarını düzenlemeye çalışıyor. Bu tür faaliyetler devam ederken İrlanda Reklam Standartları Kurumu (ASAI) kripto reklamları kılavuzunu yeniden inceleme kararı aldı.

irlandali reklam duzenleyicisi kripto reklamlarini yeniden inceleyecek 1

İrlanda Reklam Standartları Kurumu’nun (ASAI) bu kararı, Floki gibi kripto işletmelerini tanıtan reklamların sayısının artmasının yanı sıra bu reklamlarda kriptoya yatırım yapmanın olası riskleri hakkında açıklama yapılmamasına ilişkin şikayetlere yanıt olarak geldi.

İrlanda Reklam Standartları Kurumu’nun bir sözcüsü şunları açıkladı:

ASAI, kripto para birimi iş reklamlarının yükselen trendi ışığında ek kuralların ve/veya rehberliğin gerekli olup olmadığını gözden geçirmeyi düşünüyor. ASAI, kripto para birimleri hakkında tüketici bilgisi hakkındaki endişelerin farkındadır. Doğruluk, dürüstlük ve kanıtlamaya ilişkin genel kuralların yanı sıra ASAI kodu, finansal reklamcılıkla ilgili kuralları da içermektedir.

Yazar: Sena Karakılıç

Do Kwon’un Talebi Kabul Edildi

Terraform Labs’ın kurucu ortağı Do Kwon ile ilgili olarak birçok yeni gelişmeler yaşanmaya devam diyor. Son olarak Do Kwon Karadağ’daki bir mahkemenin 436.000 dolar kefaleti kabul etmesi sonrasında tutuksuz yargılanmak üzere hapisten çıkarıldı. Do Kwon, 436 Bin Dolarlık Kefaleti Kabul Edilmesiyle Serbest Kaldı Terra kurucusu, LUNA dolandırıcısı Do Kwon, Karadağ mahkemesinin 436 bin dolarlık kefaleti ...

Bağlantıyı kopyala