Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Janet Yellen, FTX İflası ile İlgili Konuştu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İflas bayraklarını çeken kripto para borsası FTX ile ilgili birçok isim açıklamalarda bulunuyor. Bu kez bir açıklamada ABD Hazine Bakanı Janet Yellen‘dan geldi. Yellen, Sam Bankman-Fried’in FTX’in çöküşünün kripto para pazarının “çok dikkatli bir düzenleme” gerektirdiği dile getirdi.

Janet Yellen: FTX Kripto Düzenlemesine İhtiyaç Olduğunu Gösteriyor

Kripto para sektöründe uzun süredir iflas haberleri ile sık sık karşılaşır olduk. Son yaşanan FTX krizi ile genel olarak her iflas haberlerinden sonra ortaya kripto para düzenlemesi gündeme taşınıyor. ABD Hazine Bakanı Janet Yellen da FTX’in iflası sonrası bu konuyu yeniden gündeme taşıdı.

janet yellen ftx iflasi ile ilgili konustudfggs

Yellen, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Diğer düzenlenmiş borsalarda, müşteri varlıklarının ayrılığına sahip olursunuz. Bir borsanın müşterilerinin mevduatlarını kullanabileceğiniz ve onları, kaldıraçlı, riskli yatırımlar yapmak için kontrol ettiğiniz ayrı bir kuruluşa ödünç verebileceğiniz fikri buna izin verilmez.

Yellen ayrıca, perakende yatırımcılar için kayıplardan yakınırken, kripto finansal sisteme daha fazla gömülü olsaydı FTX fiyaskosunun daha kötü olabileceğini söyledi.

Yazar: Sena Karakılıç

Ripple (XRP) Kaç Dolar?

1 Ripple ne kadar, 1 Ripple kaç Dolar? 1 XRP kaç USD’ye karşılık geliyor? Anlık Ripple (XRP) fiyat bilgisine ve Ripple ile ilgili detaylı verilerle anlık olarak bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Ripple Grafiği XRP/USD Fiyat Dönüştürücü Ripple Nedir? Ripple 2012 yılında kurulan Kaliforniya merkezli ödeme firmasıdır. Amaçları olarak Blockchain tabanlı ödeme sistemleri oluşturarak aradaki üçüncü partileri kaldırıp ...

Bağlantıyı kopyala