Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

JPMorgan Yapay Zeka Projesi ile Gündemde

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bankacılık devi JPMorgan, dijital varlıklara duyduğu ilgiyi son zamanlarda yapay zekaya da yansıtıyor. Küresel dev şirket, yeni bir yapay zeka projesi üzerinde yoğun çalışma sergiliyor. JPMorgan Chase, IndexGPT için bir ticari marka başvurusunda bulundu. JPMorgan’a göre ticarette kullanılacak IndexGPT karakterleri için 11 Mayıs’ta Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne (USPTO) ticari marka başvurusu yapıldı.

JPMorgan’dan Yapay Zeka Hamlesi

ChatGPT’nin popülerlik kazanması ve dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya erişmesi, diğer şirketleri de iştahlandırdı. Özellikle JPMorgan; reklamcılık, iş danışmanlığı ve çeşitli finans konularına odaklanan bir yapay zeka projesi geliştiriyor. Bu proje, çeşitli iş birimlerinde aktif olarak kullanılacak. JPMorgan Chase, müşteriler için yatırımları seçmek üzere yıkıcı bir yapay zeka biçimine dayanan ChatGPT benzeri bir yazılım hizmeti geliştiriyor.

jpmorgan yapay zeka projesi ile gundemdedsvdf

New York merkezli bankadan gelen bir dosyaya göre şirket, bu ayın başlarında IndexGPT adlı bir ürünün ticari markasını almak için başvurdu. Ticari marka avukatı Josh Gerben, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Finansal menkul kıymetleri seçmek için bir AI programı. Bu bana mali danışmanımı iflas ettirmeye çalışıyorlar gibi geldi.

Yazar: Sena Karakılıç

Microsoft nükleer enerji ekibi kuracak

Microsoft yapay zekayı desteklemek için nükleer enerji ekibi kuracağını duyurdu. Teknoloji devi Microsoft, Küçük Modüler Reaktörler (SMR’ler) ve mikro reaktör enerjisine dayalı bir enerji stratejisi geliştirmek üzere bir profesyonel işe alacağını duyurdu. Şirket, yapay zeka planlarını ilerletmek için yeni bir ekip kuracak. Mevcut durumda başvuruya kapalı olan ilanda, ideal adayın nükleer endüstri, mühendislik veya enerji ...

Bağlantıyı kopyala