Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Kangal Token (KANGAL) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Kangal token (KANGAL) Kangal adı verilen bir merkezsiz uygulama ekosisteminde kullanılan kripto paradır. KANGAL token’ler bu ekosistemin yönetimini ve işlevsel olmasını sağlıyor. Türkiye’nin Sivas iline özgü Kangal köpeğinden ilham alınarak tasarlanan bu proje Türk kullanıcıların dikkatini çekiyor. Kangal köpekleri yüzyıllardır insanlığın dostu olagelmiş bir köpek türüdür. Bu gerçekten feyz alan geliştiriciler KANGAL platformunu ortaya koydu. KANGAL token sahipleri ekosistemin paydaşları haline geliyor. Merkezsiz otonom bir organizasyon (DAO) şeklinde faaliyet gösteren Kangal platformunu kullanıcıları kendileri yönetiyor. KANGAL token sahipleri platformda yapılan oylamalara doğrudan katılarak ekosistemin geleceğine karar veriyor. Bu içerik boyunca Kangal ekosisteminden ve kripto para piyasasına kazandırdığı olanaklardan bahsedeceğiz. Ayrıca ekosistemin kripto parası KANGAL token’lere yönelik de birtakım ilgi çekici verilere bu yazıda yer vereceğiz.

DAO, merkezsiz otonom bir organizasyon için kullanılan popüler bir kripto para terimidir. Kangal ekosistemini tanımlamak için ihtiyaç duyduğumuz terim tam olarak DAO. Kendi topluluğu tarafından yönetilen, merkezsiz ve kripto paraların temel felsefesine uyan bir ekosistem. Kangal platformunda yer alan verilere göre ekosistemde TEAK adı verilen bir kripto para daha bulunuyor. Ancak bu içeriğe konu olan kripto paranın KANGAL token’ler olduğunu söyleyebiliriz. Zatan KANGAL, söz konusu ekosistemde kullanılan temel para birimi olarak biliniyor. KANGAL token’leri kullanıcıların stake etme olanağı da bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar platformun diğer token’i olan TEAK elde edebiliyorlar. Kangal ekosistemi merkezsiz uygulamalardan oluşan bir sistemdir. Sistemdeki merkezsiz uygulamalarda (dApps) TEAK token’lerin kullanıldığı ifade ediliyor. Kangal ekibinin hedefi ekosistemi merkezsiz uygulamaların Google Play Store’u haline dönüştürmek diyebiliriz.

Kangal

Kangal Token (KANGAL) Ne Zaman Çıktı?

Kangal token (KANGAL) projesinin nispeten yeni bir proje olduğunu söylemek mümkün. Piyasa izleme platformu CoinMarketCap üzerinde yer alan verilere göre bu kripto para borsalardaki ilk işlemlerine 22 Şubat 2021 tarihinde başladı. KANGAL token’lerin kısa bir süre içerisinde hiç de fena olmayacak bir piyasa değerine eriştiğini söylemek mümkün. Demin bahsettiğimiz tarih KANGAL token’in CoinMarketCap’te yer alma tarihine karşılık geliyor. Proje hakkındaki çalışmaların daha önceye dayandığını anlamak güç değil. NFT’lerin gelecekte oldukça önemli bir yeri olacağına inanan Kangal token ekibi kripto para kullanıcıları için böylesine bir platform tasarlamış. Stake etmek gibi hizmetleri bu platform kapsamında gerçekleştirebilmek mümkün.

Merkezsiz finans (DeFi) alanı bundan yıllar önce kimsenin tahmin edemeyeceği bir yere ulaşmayı başardı. Şimdi uzmanlar finansal sistemlerin geleceğinin DeFi ile birlikte mümkün olabileceğine inanıyor. DeFi alanı kullanıcılarına çok sayıda avantaj sunuyor. DAO adı verilen yapılar da DeFi ekosisteminin temelini oluşturuyor diyebiliriz. Kangal token (KANGAL) projesi bahsi geçen gerçeklerin farkında bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor. Merkezsiz uygulamalar ekosistemi olarak DeFi alanında varlık göstermek isteyen Kangal, kullanıcılarına çok sayıda avantaj sunmayı istiyor.

Kangal Token (KANGAL) Fiyatı Nedir?

Kangal token (KANGAL) ekosisteminin kripto parası KANGAL token’ler ile ilgili en yeni fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Kangal token ekibi projenin tanıtımı adına detaylı evraklar hazırlamış. Kangal token’in web sayfasında bu evraklara ulaşabilmek mümkün. Bu evraklarda yer alan verilere göre KANGAL token’ler piyasaya sınırlı sayıda arz edilecek. Bu durumun çoğu kripto sever tarafından olumlu karşılanacağı çıkarımını yapabiliriz. İlgili verilere göre KANGAL token’ler toplamda tam 100 milyar adet piyasaya sürülecek. Dolaşımda bulunan token sayısı da tam 100 milyar. Buna göre piyasaya artık yeni KANGAL token dahil olamayacak. Bu da deflasyonist bir yapıya işaret edebilir.

Kangal Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KANGAL token [mcryptocoin=”KANGAL” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. KANGAL token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”KANGAL” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. KANGAL token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”KANGAL” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”KANGAL” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Kangaltoken

Kangal Token Kaç Dolar?                      

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KANGAL token [mcryptocoin=”KANGAL” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle KANGAL token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,00024 dolarla kaydetti. Bununla birlikte KANGAL token yılın en düşük seviyesini ise rakamlarla ifade etmesi güç bir şekilde belirledi. Piyasaya arz edilecek bütün KANGAL token’ler dolaşımda bulunuyor. Bu miktarın 100 milyarı bulması güncel fiyatın oldukça düşük seyretmesi sonucunu doğurmuş. Aslına bakılırsa bu fiyatı düşük olarak ifade etmek yanlış olabilir. Burada küçük olarak ifade ettiğimi yalnızca KANGAL token’in fiyatını gösteren sayılardır.

Kangal Token (KANGAL) Nasıl Çalışmaktadır?

Kangal token merkezsiz bir ekosistem olarak faaliyet gösteriyor. Token sahipleri ekosistemin geleceğine yapılan oylamalarla kendileri karar veriyor. DAO olarak da ifade edilen bu ekosistemde stake işlemleriyle platformun diğer kripto parası TEAK’leri elde etmek mümkün. Ekosistemde çok sayıda merkezsiz uygulamanın yer alması planlanıyor. Bu uygulamalarda Kangal ekosisteminin kripto paraları geçerli olacak. Böylece kripto para için doğal bir kullanım alanı oluşabilecek.

KangalTokennedir

Kangal Token (KANGAL) Nasıl Satın Alınır?

Kangal Token (KANGAL) ekosisteminin kripto parası KANGAL token’ler birkaç borsada listelenmeyi başarmış. Bu borsaları şu şekilde sıralandırabiliriz: UniSwap, Hotbit, Pancakeswap ve Sushiswap. Bu kripto para platformları üzerinden kullanıcılar WETH, USDT, WBNB gibi kripto paraları kullanarak KANGAL token sahibi olabilirler. Ancak kullanıcılar yatırım yapmadan önce araştırmalarını dikkatlice yerine getirmeliler.

Yazar: Ömer Uçar

Japonya Merkez Bankası kriptoda tozu dumana nasıl kattı?

Kripto para piyasası 5 Ağustos Pazartesi günü resmen bir kâbus yaşadı. Bir kesim, bunun geleceğini öngörse de traderların daha fazla kaldıraçlı işlem yapması aylardır bir risk faktörü olarak karşımıza çıkıyordu. Japonya’da faizlerin artmasıyla ateş ve barut bir araya geldi. Ancak, çıkan yangın hızla söndürülebilir gibi görünüyor. Japon yeni tabanlı kredilerdeki maliyetin artması piyasalarda bir çöküşe ...

Bağlantıyı kopyala