Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Kennedy’nin Bitcoin Sahibi Olduğu Ortaya Çıktı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bitcoin sahip olmadığını açıklayan ABD Başkan Adayı Robert F. Kennedy‘nin BTC yatırımı olduğu belgelendi. Kennedy’nin haziran ayı mali belgelerinde 250 bin dolara kadar BTC sahibi olduğu ortaya çıktı. Başkan adayı, mayıs ayında konferansta yatırımcı olmadığını açıklamıştı.

Kennedynin Bitcoin Sahibi Oldugu Ortaya Cikti2 2

ABD Başkan Adayı Kennedy, Bitcoin’e Yatırım Yaptı

ABD Başkan Adayı Robert F. Kennedy Jr. mayıs ayında katıldığı bir konferansta Bitcoin’e yatırım yapmadığını açıkladı ancak haziran belgeleri kripto paralara yatırım yaptığını ortaya koydu. CNBC’nin haberine göre Kennedy Jr. mayıs ayında Miami’de düzenlenen bir konferansta BTC yatırımcısı olmadığını söyledi. Başkan adayının haziran ayı mali belgeleri ise Bitcoin sahibi olduğunu destekledi.

Kennedy‘nin 30 Haziran’da dosyalanan mali belgelerinde 100.001 ila 250.000 dolar değerinde Bitcoin’i bulunduğu görülüyor. Başkan adayının temsilcisi, yatırımın mayıs ayındaki konuşmanın ardından yapıldığını açıkladı. Ayrıca yatırımın bir çıkar çatışmasını temsil etmediğini söyledi. Konferans sırasında Bitcoin’e yatırım yapmayı reddeden Kennedy, “Ben bir yatırımcı değilim ve yatırım tavsiyesi vermek için burada değilim” ifadelerini kullanmıştı.

Kennedy, daha önce “Bitcoin sadece totalitarizme ve para arzımızın manipülasyonuna karşı bir siper olmakla kalmıyor, aynı zamanda devlet kurumlarının daha şeffaf ve daha demokratik olduğu bir geleceğe de işaret ediyor” ifadelerini kullanmıştı. 30 Haziran’da açıklanan mali bilgiler, kripto para biriminin ne zaman satın alındığını belirtmiyor. Belgeler, Kennedy’nin yatırımdan 201 dolardan daha az getiri sağladığını ortaya koyuyor. Kennedy ailesinde satın alma işlemini kimin yaptığını göstermiyor.

Yazar: Göker Bilgiç

California Düzenleyicisi, Kripto Dolandırıcılığına Karşı Harekete Geçti

Kripto para sektörü hızlı bir şekilde gelişme kaydederken her alanda olduğun gibi bu alanda da dolandırıcılık olayları ile karşılaşılıyor. Birçok düzenleyici dolandırıcılık konusunun önüne geçmek için çalışmalar yapmaya başladı. Bu kez böyle bir adım atan isim California Mali Koruma ve Yenilik Departmanı oldu. California Düzenleyicisi, Kripto Dolandırıcılığına Karşı Hamle Yaptı California Mali Koruma ve Yenilik ...

Bağlantıyı kopyala