Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Kick Token (KICK) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Kick Token (KICK) yeni nesil ve belirli kriterlere göre lisanslandırılmış bir kripto para borsasının token’idir. Kick Exchange olarak bilinen bu borsa kullanıcılarına fark yaratan kripto para işlemleri sunuyor. Borsa Kick token’ler sayesinde blockchain teknolojisinden güç alıyor. Kullanıcılar bu platform yardımıyla daha akla yatkın işlemler gerçekleştirebiliyor. Bu borsa kapsamında sunulan bazı avantajların varlığından söz etmek mümkün. İçeriğimiz boyunca Kick Exchange platformundan ve bu platformun kripto para piyasasına kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Ayrıca burada kullanılan kripto para Kick token’ler hakkında birtakım ilgi çekici verileri yine bu yazı boyunca paylaşıyor olacağız.

Kick token (KICK) ekosistemi kendisini dünyanın her yerinden her kullanıcı için “tek durak noktası” olarak tanımlıyor. Ekosistem dahilinde bir dizi FinTech araçlarına olanak veren bu platform kripto para işlemleri gerçekleştirmeyi kolay hale getirecek. Bahsi geçen araçlar tüm finansal ihtiyaçları karşılamayı amaçlamaktadır. Kick token, Ethereum (ETH) platformunda bulunan bir para birimi olarak işlev gösteriyor. Kick Exchange platformu işlevselliğini bu kripto paraya borçlu. Kick token ekosistemi oldukça çok sayıda unsurlardan oluşuyor. Ekosistemi oluşturan unsurları bir çırpıda saymak zor. Öncelikle bu ekosistemin merkezinde bir borsa platformu olarak bilinen KickEX.com yer alıyor. Ekosistemde bulunan kullanıcıların devamlılığı adına oluşturulmuş bir başka sisteminde burada bulunduğunu görüyoruz. Bu sistem ise bir referans programı olan KickRef (ref.kickex.com) olarak ifade ediliyor. Kullanıcılar bu program kapsamındaki hizmetlerden faydalanarak çeşitli avantajlara erişebilecek.

Kick token nedir

Kick Token (KICK) Ne Zaman Çıktı?

Kick token (KICK) ekosisteminin ilk faaliyetlerine 2021 yılında başladığını söylemek mümkün. Bu kripto para ilk andan itibaren kullanıcılarına en iyi şekilde hizmetler sunmaya çalışıyor. Kick token’ler de çeşitli borsalarda listelenmeyi başarmış. Bu sayede kripto para kendisine yeni kullanıcılar edinmiş. Söz konusu platformları ve bu kripto parayı nasıl satın alabileceğiniz ile ilgili bilgileri yazının son kısmında bulabilirsiniz.

Kick Token (KICK) Fiyatı Nedir?

Kick token ekosisteminin kripto parası KICK token’ler ile ilgili en yeni verilere aşağıdaki başlıklardan ulaşmak mümkün. Kick token ekibi projelerinin tanıtımı için detaylı verilerin yer aldığı evraklar hazırlamış. Bu evraklarda kullanıcıların belirli konularda aydınlatıldığını görüyoruz. Buna göre KICK token’lerin toplamda piyasaya ne kadar arz edileceğinin bilgisi burada yer alıyor. KICK token’ler için azami arz değeri 1,4 milyar civarında belirlenmiş. Bu miktarın tamamının dolaşımda yer aldığını görüyoruz.

Kick Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KICK token [mcryptocoin=”KICK” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. KICK token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”KICK” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. KICK token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”KICK” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”KICK” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

KICK nedir

Kick Token Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 KICK token [mcryptocoin=”KICK” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle KICK token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,020 dolarla kaydetti. Bununla birlikte KICK token yılın en düşük seviyesini ise 0,0069 dolarla belirledi.

Kick Token (KICK) Nasıl Çalışmaktadır?

Kick token ekosistemini oluşturan unsurlar yukarıda saydıklarımızla sınırlı değil. Ekosistemin çok farklı mecralar içermesi kullanıcılara sunulan hizmetlerin çeşitliliğine işaret eder nitelikte. Kick token ekosisteminde beyaz etiketli token satış çözümleri sunan başka bir platform KickDesk de yer alıyor. Kullanıcıların bu platformdan istifade ederek token satışlarını takip edebilmelerine imkan sunuluyor.  Ayrıca çeşitli STO listeleme ve alım satım hizmetleri de Kick token ekosisteminde sağlananlar arasında. Ekosistemde yer alan kullanıcıların güvenlik hususları da düşünülmüş. Buna göre birleşik bir oturum açma sistemi KickID ekosistem dahilinde uygulanıyor. Daha sonra karşımıza çok sayıda kripto para birimini destekleyen cüzdan KickWallet çıkıyor. Kick token kullanıcıları bu cüzdan sayesinde ihtiyaç duydukları kripto para saklama hizmetine erişebiliyor.

Kick token ekosisteminin kripto severlere kattığı bir diğer hizmet ise ödemelerle ilgili. KickPay adlı hizmet sayesinde dileyen herkes kripto paralarla ödeme yapabilmenin imtiyazlarından faydalanıyor.  Ekosistem dahilinde bir reklam ağı entegrasyonu ağı olan KickCPA da yer alıyor. Bunlarına yanı sıra mobil uygulama KickMobile de kullanıcıların hizmetine sunulmuş. Dahası bir mesajlaşma servisi olarak faaliyet veren KickMessenger sunduğu olanaklarla dikkatleri üzerinde toplamayı başarmış. Son olarak kripto para piyasalarını araştırmak ve mevcut sistemleri daha da iyi hale getirmek adına bir araştırma enstitüsü hizmete sokuldu. KickAcademy sayesinde kripto para ekosistemine devamlı katkı sağlamak hedefleniyor. Bu amacın yalnızca Kick token ekosistemine değil tüm kripto paralara hizmet edecek bir potansiyeli olduğunu ifade edebiliriz. Söz konusu mecranın adresi ise academy.kickex.com olarak geçiyor. En sonunda bir tür borsa fiyatlandırma çözüm hizmeti olarak bilinen AIO ve IEO da bu ekosistemde yer alıyor.

Kick token

Kick token’lerin lider altcoin Ethereum (ETH) altyapısını kullanan kripto paralar arasında olduğunu biliyoruz. Ethereum ağının benzersiz yapısından güç alan bu token’ler Kick token ekosisteminin işlevsel olabilmesini sağlıyor. Bu ağı kullanan bir kripto paranın genellikle teknik açıdan güvenlik sıkıntıları yaşamayacağı öngörülebilir. Ancak her geçen gün sürprizlerin yaşandığı bu piyasada nelerin olacağını önceden kestirmek tam anlamıyla mümkün görünmüyor.

Kick Token (KICK) Nasıl Satın Alınır?

Kick token’lerin alınıp satıldığı belirli platformlar yer alıyor. Bu platformlar Uniswap, Sushiswap, KickEx (kendi borsası), Bitmart, STEX ve Bitglobal olarak ifade ediliyor. Kullanıcılar diledikleri borsa üzerinden arzu ederlerse KICK token satın alabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Piyasalar Güne Nasıl Başladı? 19 Aralık 2022

Hafta içi her gün 09:40 – 09:55 saatleri arasında emir toplama işlemlerinin gerçekleştirildiği BIST100‘de fiyat belirleme saati ise 09:55. 19 Aralık 2022 sabah saatleri itibariyle BIST100, 5.270’den açıldı.  Dolar/TL, haberin yazımı itibariyle 18,64 seviyesinde seyrederken, Euro/TL paritesi 19,83 seviyesinde.  Sabah saatleri itibariyle ons altın 1.793 TL’den işlem görüyor. Son olarak kripto para piyasasına bakalım. Binance verilerine göre, Bitcoin 16.737 dolardan işlem görüyor. BTC/TRY paritesi ise ...

Bağlantıyı kopyala