Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kokoa Finance Yatırım Aldı! Klaytn’da DeFi Oluşturacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Merkezi olmayan finans protokolü Kokoa Finance, yatırım turunu tamamladı. Yatırım turunun liderliğini Hashed ve Sky Vision Capital üstlendi. a41 Ventures gibi bir dizi bireysel melek yatırımcının da katıldığı turda toplamda 2,3 milyon dolar toplandı. Toplanan fon, Güney Kore’nin en büyük mesajlaşma uygulaması olan Kakao’nun blockchaini Klaytn üzerinden DeFi oluşturmak için kullanılacak.

Kokoa Finance, 2,3 Milyon Dolar Yatırım Aldı

30 Eylül günü yapılan duyuruya göre Kokoa Finance, Silikon Vadisi blockchain girişimlerinden biri olan Hashed tarafından yönetilen seed yatırım turunda 2,3 milyon dolar topladı. alınan yatırım, Klaytn’da DeFi‘nin benimsenmesini hızlandırmak için kullanılacak. Bunun için Kokoa stablecoini (KSD) oluşturulacak.

kokoa finance 23 milyon dolar yatirim aldi 2

Kokoa, MakerDAO teminatlı kasa modeli üzerinde önemli bir yenilik sunacak. KSD stablecoin oluşturmak için faiz ödemesi ihtiyacını ortadan kaldıracak. Bunun yerine, Kokoa Teminatlı Borç Pozisyonlarında tutulan varlıklar, Klaytn’in getiri yaratma fırsatlarında kullanılarak düşük riskli getiri üretilecek ve protokol için sermaye verimliliği artırılacak.

Kokoa Finance Kurucusu Jwon Do konuyla ilgili şunları söyledi:

“Klaytn’in gelecekte dalgalar yaratacak gizli mücevher platformlarından biri olduğuna inanıyoruz. DeFi ekosistemi hala olgunlaşmamış ve zaten önemli başarısı göz önüne alındığında, onu almak isteyen herkes için harika bir fırsat. Önce Kokoa ve KSD’yi piyasaya sürerek, bu zincirde DeFi benimseme çarkını başlatmayı ve halıyı döşemeyi umuyoruz”

Yazar: Hazal Orta

BTG Pactual’dan Stablecoin Hamlesi

Latin Amerika’nın en büyük yatırım bankası BTG Pactual‘dan stablecoin hamlesi geldi. Kripto pazarında konumlanmaya çalışan banka, ABD dolarına sabitlenmiş BTG Dol isimli bir stablecoin çıkardığını duyurdu. BTG Dol, bankanın yatırım sistemi ve kripto varlık platformu Mynt aracılığıyla kullanılabilecek. Brezilyalı BTG Pactual, Dolar Destekli Stablecoin’i Piyasaya Sürdü Brezilya’nın önde gelen bankası BTG Pactual, BTG Dol isimli ...

Bağlantıyı kopyala