Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

KPMG Kanada, World of Women NFT’si Satın Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlerle KPMG Kanada’nın bilançosuna Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) eklediğini paylaşmıştık. Kripto dünyasına giderek ısınan KPMG, son olarak 10.000 adetlik World of Women NFT koleksiyonundan NFT satın aldı.

KPMG Kanada World of Women NFTsi Satin Aldi 1

KPMG Kanada, World of Women NFT’si Aldı

Kanada’da bir denetim, vergi, danışmanlık ve diğer birçok alanda profesyonel hizmetler sunan KPMG, ‘kurumsal stratejisinin’ bir parçası olarak NFT satın aldığını duyurdu.

KPMG Kanada Danışmanlık Hizmetleri Yönetici Ortağı Benjie Thomas yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu satın alım, yalnızca NFT’lerin sürekli büyümesine değil, aynı zamanda World of Woman’ın (WoW) değerine ve misyonuna olan inancımızı da yansıtıyor. Bu süreçten geçtikten sonra, NFT’lerin satın alınması ve korunması dahil olmak üzere kurumsal bir NFT stratejisi oluşturma konusunda müşterilerimize rehberlik etmek için iyi bir konumdayız.

Ek olarak Thomas’ın daha önce söylediği gibi, “kripto varlıkların ve Blockchain teknolojisinin kurumsal olarak benimsenmesi büyümeye devam edecek ve varlık karışımının düzenli bir parçası olacak.”

Son olarak aldığı World of Woman NFT’lerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Spot Ethereum ETF’lerin işlem ücretleri belli oldu: Ne ifade ediyor?

ABD’de spot Ethereum ETF başlatmaya hazırlanan sekiz ihraççı, ETF’lerin başlangıç işlem ücretlerini belirledi. Grayscale’in belirlediği işlem ücreti dikkat çekti. Bloomberg ETF analisti James Seyffart, spot ETH ETF’lerin önümüzdeki hafta lansman yapacağını düşünüyor. Seyffart, ETF’lerin işlem ücretleri hakkında bir tablo yayımladı. Tabloda, Grayscale’in (ETHE) yine en yüksek işlem ücretine sahip olduğu görüldü. Grayscale, Bitcoin ETF’lerinde yaptığını ...

Bağlantıyı kopyala