Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kripto ATM Şirketi Bitbase, Faaliyetlerini Venezuela’ya Genişletiyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto ATM Şirketi Bitbase, Paraguay’da bir mağaza açarak Latin Amerika’ya doğru genişleyeceğini duyurmuştu. Daha önce Portekiz’de de bir mağaza açan şirket, şimdi faaliyetlerini Venezuela’ya genişletiyor.

Bitbase, Venezuela’da Kripto Hizmeti Başlatmaya Hazırlanıyor

Merkezi İspanya’da bulunan bir kripto para ATM şirketi olan Bitbase, bu yıl Venezuela’da operasyonlar açmaya hazırlanıyor. Şirket şimdi de açılacak mağazalar ve kripto ATM’leri için eleman arıyor. Bitbase, ülkede bir ofis açan ilk uluslararası borsalardan biri olacak.

Genel çerçevede kripto para piyasasında düşüş yaşanırken, bazı kripto para firmalarını olumsuz yönde etkilerken, diğerleri kriptonun popülaritesinden yararlanmak için yeni ülkelere faaliyetlerini genişletiyor.

kripto atm sirketi bitbase faaliyetlerini venezuelaya genisletiyoradd

Bitbase’in Venezuela’daki yöneticisi Enrique De Los Reyes, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bu yıl Venezuela’ya inişle çok ama çok güçlü gidiyoruz. Venezüella’da faaliyet göstermek için ihtiyacımız olan tüm lisanslarla yakında meyve verecek olan sıkı çalışmaya devam ediyoruz. Ve kripto para birimlerinin doğru kitlesel benimsenmesi (iyi kullanım) imajını vermek istiyoruz.

Bitbase, Venezuela’daki mağaza ve kripto ATM operasyonları için personel arayışına başladığını duyurdu. Şirket böylelikle, ülkede bir ofis açan ilk uluslararası borsalardan biri olma unvanını da elde etmiş olacak.

Yazar: Sena Karakılıç

Zcash (ZEC) Nedir?

Diğer kripto para ağları gibi (örneğin Bitcoin veya Ethereum), Zcash bilgisayarı ve İnternet bağlantısı olan herkesin internette nakit para gibi kullanılabilecek tokenler gönderip almasını sağlayan gizlilik odaklı bir kripto paradır. Zcash’e güç veren yazılım, doğrudan Bitcoin’in temel yazılımından türetilmiştir, ancak kullanıcı gizliliğini artırmak için değiştirilmiştir. Zcash (ZEC) Ne Zaman Çıktı? Projenin başlangıcı bizi 2014’e ve ...

Bağlantıyı kopyala