Bitcoin (BTC) $ 62,006.61 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,421.87 0.08%
BNB (BNB) $ 562.73 0.25%
Solana (SOL) $ 143.33 0.83%
XRP (XRP) $ 0.53041 0.44%
Cardano (ADA) $ 0.349932 1.37%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109081 0.39%
Al veya Sat Paribu

Kripto Borsası Binance, Fintech Founders İle Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance kendi büyümesinin ve kripto para ekonomisinin büyümesini blockchain ekosistemine bağlı olduğunu belirterek, blockchain ortaklıklarını artırmaya devam ediyor. Binance son olarak İngiltere’nin önde gelen fintech kurucuları tarafından oluşturulan Fintech Founders ile ortaklık kurdu.

Binance Yeni Ortaklıklar Kurmaya Devam Ediyor

Günlük işlem hacmine göre dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, endüstrinin geleceği ve şirketin büyümesini sürdürmek için yeni ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Şirket tarafından yapılan son açıklamaya göre İngiltere’nin önde gelen fintech kurucuları tarafından oluşturulan Fintech Founders ortaklığı duyuruldu.

kripto borsasi binance fintech founders ile ortaklik kurdu 2

Daha önce Dijital Finans Forumu olarak isimlendirilen şirket hükümet, düzenleyiciler ve finansal hizmetler ortamı arasında gerçek sohbetler ve daha iyi iş birliklerinin kurulmasını amaçlıyor. Binance açıklamasında blockchain ekosisteminin genel büyümesini destekleyen bilinçli ve etkili yönetim modellerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi için dernek, üye ve girişimlerle birlikte çalışmayı sürdüreceğini açıkladı. Ortaklık konusunda açıklama yapan Fintech Founders Group’un kurucusu ve başkanı Christian Faes, ağın Binance’in desteğini ve borsa ile iş birliği yapma fırsatını dört gözle beklediğini şu açıklama ile dile getirdi:

Dijital varlık sektörü muhtemelen bildiğimiz şekliyle internetin bir sonraki yinelemesinin somutlaşmış örneğini temsil ediyor. Binance’in bu gelişmekte olan sektörde küresel bir lider ve öncü olduğu da biliniyor. Binance aynı zamanda tarihin en hızlı büyüyen kurucu liderliğindeki şirketlerden birisi.

Yazar: Burak Köse

NuCypher Nedir? NUCoin Nasıl Alınır?

NuCypher, Ethereum ağına bağlı bir genel blokzincirleri şifreleme hizmetidir. NU Coin, NuCypher ağının kripto para birimidir. NuCypher Nedir? Blokzinciri teknolojisinde hassas konulardan biri gizliliktir. Hassas bilgilerin finanasal uygulamalarda yer alması,erişim kontrolü ve şifre yönetimi ihtiyacını da gerektirmiştir. Veri şifrelemelerini ve depolanmasını gidermek amacıyla NuCypher ağı ortaya çıkmıştır. NuCypher, blockchain ağlarındaki dağıtılmış uygulamaların verilerini korumak ve ...

Bağlantıyı kopyala