Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kripto Borsası Bybit Cephesinden Beklenmedik USD Kararı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsaları tarafında beklenmedik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son dönemlerin dikkat çeken kripto para borsalarından birisi olan Bybit, bir iş ortağının yaşamış olduğu “hizmet kesintilerini” sebep olarak göstererek, almış olduğu yeni kararı kullanıcılarına aktardı. Şirket açıklamasında yaşanılan bu sebepten dolayı banka havalesi yoluyla USD mevduatlarının durdurulduğunu belirtti.

Kripto Para Borsası Bybit Cephesinden USD Kararı

Kripto para borsası Bybit, yeni bir şirket duyurusu yaptı. Bybit tarafından yapılan açıklamada, “Hemen geçerli olmak üzere, banka havalesi (SWIFT) ve ABD bankaları için yapılan transferler yoluyla USD mevduatı artık kullanılamıyor.” denildi.

kripto borsasi bybit cephesinden beklenmedik usd karari 2

Şirket tarafından yapılan açıklamada, Bybit’in kripto para cüzdanı Advcash ya da kredi kartıyla kripto para alımları yoluyla USD mevduatlarının borsada hala mevcut olduğu vurgulandı. Bununla birlikte şirket kısa süre içinde Advcash Wallet para çekme hizmetini başlatacağını ve SWIFT veya ABD banka havalesi yoluyla para çekme işlemlerinin 10 Mart tarihine kadar kullanılabileceğini belirtti. Son olarak Bybit, borsada tutulan USD varlıklarının güvende olduğunu belirtti.  

Yazar: Burak Köse

Kripto Para Opsiyonları Nedir ve Nasıl Çalışıyorlar?

Kripto opsiyonları ile kripto para piyasasına yatırım yapmak, yatırımcıların herhangi bir kripto para birimine sahip olma ihtiyacını ortadan kaldırır. Sonuç olarak, bu araçlarla kendinizi en kötü etkilerinden korurken piyasa oynaklığından faydalanmak mümkün olabilir. Bu yazımızda kripto opsiyonlarına ve nasıl çalıştıklarına değineceğiz. Kripto Opsiyonları Nedir? Alış ve satış opsiyonları en basit iki opsiyon türüdür. Alış opsiyonunun ...

Bağlantıyı kopyala