Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kripto Dünyasın Yatırımcısını Sevindiren Kriptolarda Bu Hafta

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para piyasaları son haftalarda oldukça dalgalı bir dönemden geçiyor. Özellikle Bitcoin’in (BTC) 43.000 dolar bandını aşamaması ve anlık düşüşler yaşaması, takipçisi olan altcoin’leri de oldukça kötü etkilemiş durumda. Bununla beraber kripto para piyasası ise yeniden 2 trilyon doların altına inerek 1.85 trilyon dolara inmiş durumda. Anca piyasa düşüş yaşasa da bu hafta artmayı seçen kriptolar da mevcut. Gelin haftanın en çok yükselen kripto paralarına göz atalım. Önelikle:

GMT kaç TL 1

Haftanın Yıldızı: STEPN

Kripto para sektöründe yenilikçi projeler her zaman yatırımcıların ilgisine çekmeyi bir şekilde başarıyor. İlk başta Play2Earn konsepti ile oldukça büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşan Axie Infinity, devamında bir çok oyunun da piyasa girmesinin önünü açtı. Devamında Listen2Earn ve Watch2Earn gibi birçok konsept ile karşılaştık ve son olarak da Move2Earn konseptine şahitlik ediyoruz. Size hareket ettikçe kazandırmayı vadeden STEPN (GMT), bu hafta içerisinde oldukça büyük bir sıçrama yaşamayı başardı. Öyle ki kripto 2.26 dolardan 3.79 dolara kadar çıkmayı başardı. GTM içeriğimizin yazımı itibarıyla ise 3.14 dolardan alıcılarıyla buluşuyor.

ApeCoin

ApeCoin (APE): Yüzde 37 Artış

Bored Apes NFT projesinin yerel token’ı olan ApeCoin (APE), geçtiğimiz hafta en iyi performans gösteren kripto paralardan birisi oldu. Artışın büyük bir kısmının yaklaşmakta olan Bored Apes metaverse güncellemesine ilişkin spekülasyonlardan kaynaklandığı düşünülüyor.

Öyle ki token, son yedi gün içinde yaklaşık yüzde 40 artışla kısa bir süreliğine 17.26 dolarlık rekor seviyeye ulaştı. 

Bored Apes yaratıcısı Yuga Labs henüz planlanan metaverse projesini piyasaya sürmemiş olsa da, APE 4.7 milyar dolarlık piyasa değeriyle şimdiden en büyük kripto para birimlerinden birisi olmayı başardı.

Terra Iuna

Terra (LUNA): Yüzde 20 Arış

Haftanın başında 74 dolarlık seviyesinden istikrarlı bir artış ile 98.50 dolar seviyesine kadar çıkan Terra (LUNA), yüzde 20’nin üzerinde bir artışla en çok artan kripto paralardan birisi oldu.  93.0 dolar seviyesinde konsolide olurken, ayılar ve boğaların kontrol için savaştığını gördük. Ancak içeriğimizin yazımı itibarıyla LUNA 92 dolardan alıcıları ile buluşuyor.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Bitcoin (BTC) yorumları aynı yönü gösteriyor

Uzman görüşlerinden bir haber derleyen CNBC, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 3 ila 5 ay boyunca yükselişten uzak bir fiyat hareketliliği sergileyebileceğini aktardı. Coin Metrics’in verilerine göre, Bitcoin (BTC), ABD’de spot Bitcoin ETF’lerin piyasaya sürülmesi ve halving‘i çevreleyen yükseliş coşkusu sayesinde yıl içinde yüzde 48 arttı. BTC, ikinci çeyreğe karamsar bir giriş yaptı ve ikinci çeyrek boyunca ...

Bağlantıyı kopyala