Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kripto Meydanı’nda VC’ler, Blockchain ve Yatırım Dünyası Konuşulacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Geçtiğimiz ay üçüncüsü düzenlenen Kripto Meydanı’nda “merkeziyetsizlik”konusu ele alınmıştı. Bu kez ele alınacak konu VC’ler, Blockchain ve yatırım dünyası. 17 Kasım Perşembe günü saat 19:00’da Levent Kolektif House’ta dördüncüsü gerçekleşecek olan programa Kıvılcım Harika Ertunç moderatörlüğünde; Aziz Dostgül, Gizem Sezer ve Kerem Gürbilek konuşmacı olarak katılacak.

Kripto Meydanı’nda VC’ler, Masaya Yatırılacak

Kripto sektöründe belki de en çok üzerinde durulan konulardan biri olan Blockchain bu kez Kripto Meydanı’nın konusu olacak. Kripto Meydan’nda bu ay kripto para sektörünün üzerinde en çok mesai harcadığı ve tartıştığı VC’ler masaya yatırılacak.

17 Ekim Perşembe günü saat 19:00’de Levent Kolektif House’ta gerçekleşecek olan etkiliğimize kayıt formunu doldurarak katılım sağlayabilirsiniz.

Son olarak daha önceki Kripto Meydanı’nı merak ediyorsanız detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Daha önceki Kripto Meydanı içeriklerine buradan ulaşabilir, dilerseniz BTCHaber TV YouTube kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yazar: Sena Karakılıç

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının Sekizincisi Gerçekleşti

Blokzinciri ve kripto para dünyasının önemli isimlerinden Cemil Şinasi Türün, Erkan Öz, İsmail Hakkı Polat ve bölüm konuğu Turan Sert, Paribu sponsorluğundaki BTCHaber “KriptoVeteran +1” canlı yayınında buluştu. KriptoVeteran buluşmalarının sekizincisi dün gerçekleştirildi. Kripto para dünyasının dört tanınmış ismi canlı yayında bir araya gelerek “Merkezsiz Finans” kavramını ele aldı. Bu KriptoVeteran bölümünün ana başlıkları ise ...

Bağlantıyı kopyala