Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Kripto Para Borsası Huobi, Latin Kripto Borsa Bitex’i Satın Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Huobi önemli bir satın alım gerçekleştirdi. Huobi, Latin Amerika’da faaliyet gösteren Bitex’i satın aldığını açıkladı.

Bitex, Huobi Tarafından Satın Alındı

2014 yılında kurulan kripto para borsası Bitex, Arjantin, Şili, Paraguay ve Uruguay’da faaliyet gösteriyordu. Bu anlamda Bitex’in global pazarlar yerine bölgesel bir kripto para borsası olduğunu söyleyebiliriz.

kripto para borsasi huobi latin kripto borsa bitexi satin aldi 2

Şirket artık satın alımla birlikte çalışmalarına Huobi çatısı altında devam edecek. Konu hakkında açıklama yapan Bitex CEO’su şu ifadeleri kullandı:

Bitex, Latin Amerika’daki büyük finansal krizlerin ardından, kullanıcılarımızın parasının değerini korumak adına kurulan bir kripto para borsası. Sekiz yıllık başarılı operasyonlarımız ve büyümelerimiz sonrasında Latin Amerika’nın önemli kripto para borsalarından birisi olduğumuzu söyleyebiliriz. Huobi Global sektörün öncü kripto para borsalarından birisi. Huobi Global ile ortaklık sadece genişlememizi desteklemekle kalmayacak ve aynı zamanda müşterilerimiz için daha iyi hizmet vermemize de yardımcı olacak. Ayrıca kullanıcılarımız Huobi Global platformunda daha geniş bir dijital varlıklar yelpazesine erişebilecek.

Yazar: Burak Köse

Ünlü kripto analistinin Bitcoin yorumu tedirginlik yarattı

Ünlü kripto analisti Ali Martinez, Bitcoin (BTC) grafik incelemesinde kritik seviyeleri öne sürdü. Martinez, kripto yatırımcılarını korkutan senaryoyu paylaştı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 13 Nisan’da 60.660 doları görmüştü. Son dört gündür toparlanmaya çalışan BTC, günü 63.950 dolar seviyesinde geçiriyor. BTC’nin tedirgin eden fiyat yapısı, altcoin’leri de etkisi altına aldı. Altcoin‘lerdeki likidasyon 1 milyar ...

Bağlantıyı kopyala