Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Kriptoların güvenliğini nasıl sağlayabilirsiniz?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

GoPlus Security’nin İş Geliştirme ve Partnerliklerden Sorumlu Direktörü Atakan Yavuzarslan, BTCHaber TV’de Emirhan Erdoğan’ın konuğu oldu. Yavuzarslan, kripto para dünyasına olan ilgisinin Boğaziçi Üniversitesi’nde öğrenci olduğu dönemde başladığını ve pandemi döneminde bu ilginin daha da arttığını belirtti. İlk başlarda ekonomik açıdan kripto para birimlerine ilgi duyan Yavuzarslan, zamanla sıfır bilgi kanıtları gibi ileri düzey konulara merak saldığını ifade etti.

Kriptoda güvenlik çözümleri

Atakan Yavuzarslan, GoPlus Security şirketine katılım sürecini ve burada yaptığı çalışmaları anlattı. Yavuzarslan, GoPlus Security’nin sunduğu güvenlik araçlarının, kripto para kullanıcılarına ve projelere sağladığı pratik çözümlerden bahsetti. Şirketin özellikle kullanıcıların güvenliğini artırmak adına sunduğu çeşitli hizmetlerin, kripto dünyasında güvenliği sağlamada önemli bir rol oynadığını vurguladı.

GoPlus Security’nin çalışmaları

Kripto dünyasında güvenlik konusunun, özellikle yeni kullanıcılar için kritik bir öneme sahip olduğunu dile getiren Yavuzarslan, GoPlus Security’nin bu alandaki çalışmalarının sektördeki diğer projeler tarafından da büyük ilgi gördüğünü belirtti. Kripto paraların ve blockchain teknolojisinin henüz gelişim aşamasında olduğunu söyleyen Yavuzarslan, güvenlik çözümlerinin de bu süreçte evrim geçirdiğini ifade etti.

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

Bank of America’nın Bitcoin Vadeli İşlemleri İçin Onay Verdiği Bildiriliyor

ABD’nin en büyük ikinci bankası olan Bank of Amerika, Bitcoin vadeli işlemleri için onay verdi.  CoinDesk’in anonim kaynaklara dayandırdığı haberine göre, önde gelen ABD’li banka bazı müşterilerinin Bitcoin vadelileri ile işlem yapmasına onay verdi. Söz konusu kaynak, çoğu banka gibi Bank of America’nın da kripto para sektörü konusunda mesafeli davrandığını ancak vadeli işlemlerin büyük miktarda ...

Bağlantıyı kopyala