Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

KriptoVeteran: Mega Boğa Sezonu Mu Geliyor? 2022’de Dolar Ne Olur?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran’ın yeni bölümü yayında. Melis Hazal Karagöz’ün moderatörlüğünde gerçekleştirilen, KriptoVeteran’da bu hafta Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün ve İsmail Hakkı Polat ile birlikte, kripto varlık piyasalarında yaşanan son gelişmelerden bahsedildi.

Konu Başlıkları

  • Kripto varlık piyasalarında yaşanan son gelişmeler
  • Mega boğa sezonu geliyor mu?
  • Temel ve teknik analiz yatırımcıya ne kazandırır?
  • 2022’de dolar ne olur?
  • Uluslararası gelişmeler neler?

Neler Konuşuldu?

Melis Hazal Karagöz, Erkan Öz’e “Mega boğa sezonu geliyor mu?” diye sordu:

Erkan Öz “Mega boğa çok fazla konuşulmaya başladı. Kripto para piyasaları da çok fazla moda olmaya başladı. Eskiden 2017 modası çekmişti. Şimdi NFT modası, metaverse modası, oyun odası ve şimdi de Mega modası geldi. Şimdi bunlar piyasaya yeni geldiği için daha iştah arttırdı. Bunlar belki de piyasayı pompalama modaları diye düşünüyorum. Ayrıca bunlara mega boğa demek yerine son dönemeç demeyi daha uygun buluyorum” dedi.

Melis Hazal Karagöz, İsmail Hakkı Polat’a “Temel ve teknik analiz yatırımcıya ne kazandırır?” şeklinde soru yöneltti:

İsmail Hakkı Polat “Sürekli piyasaya bakanlar al- sat mantığı ile değil de sürekli bakanlar sürekli kaybediyor. Zaten profesyonel olarak konuyu özümsemiş ve gerçekten de bir hayat biçimi biri değilseniz psikolojimiz bozuluyor. Bu yüzden yatırımcıları tavsiye bölümü gerçekten Mega boğada yatırımcılara tavsiyeler başlığı olarak da atabiliriz. Dünyada artık Hiperenflasyon, yüksek enflasyon hayat pahalı ile birlikte durum buraya doğru gidiyor” diye konuştu.

Melis Hazal Karagöz, Cemil Şinasi Türün’ “2022’de dolar ne olur?” diye sordu:

Cemil Şinasi Türün “Uzun zamandır Erkan’ın takipçisiyim izliyorum. Erkan uzun zamandır anlatıyor. Amerikan Merkez Bankası’nın basmış olduğu dolardaki arz miktarı öyle bir miktara çıktı ki tüm analizciler bu işten şunu düşünüyor bu kadar karşılıksız para basılması, ekonomiye değmiyor ve içine girmiyor diye düşünüyorlar. ” şeklinde konuştu.


Yazar: Sena Karakılıç

AMC CEO’su Dogecoin ile Bilet Alımı İçin Tarih Verdi

Popüler kripto para Dogecoin, birçok alanda kullanılabilir hale gelmeye devam ediyor. Yakın zamanda Dogecoin kabul edeceğini açıklayan sinema devi AMC, başlangıç için tarih verdi. AMC CEO’su Adam Aron, yaptığı bir röportaj sırasında dünyanın en büyük sinema salonu zincirinin 2022’nin ilk çeyreğinde Dogecoin’de ödemeleri kabul etmeye başlayacağını duyurdu: AMC CEO’su Adam Aron: “Dogecoin’i 2022’nin ilk çeyreğinde alabileceğimizi düşünüyorum.” AMC Sinemalarında ...

Bağlantıyı kopyala