Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

KuCoin Token (KCS) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

KuCoin token (KCS) küresel ölçekte hizmetlerini sürdüren kripto para borsası KuCoin’in platform token’idir. KuCoin token, kullanıcılarına belirli avantajlar sağlıyor. Bu avantajlar arasında platformda gerçekleştirilen işlemlere yönelik seçenekler de bulunuyor. Bu içeriğimiz boyunca Kucoin borsasından ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Yazımızın asıl konusunu ise bu platformun kripto parası Kucoin token (KCS) oluşturacak. KCS token’lere yönelik detaylı birtakım verileri bu içerikte bulabilirsiniz.

KuCoin token (KCS), KuCoin borsa platformunun kendi kripto parasıdır. KCS token’ler de dahil olmak üzere birçok popüler borsa token’inin fiyatı devamlı yükseliş eğiliminde diyebiliriz. Elbette bu şekilde seyretmeyen borsa token’leri de bulunuyor. Ancak Binance borsasının kripto parası Binance Coin (BNB) tarafından sergilenen başarılı fiyat grafiği kullanıcıların dikkatini çekiyor. KuCoin token de benzer bir grafik çizdi diyebiliriz. 21 Ağustos 2020’den bu yana token, fiyatında yaklaşık %700’lük bir artış yaşadı. Böylece bu kripto para da blockchain yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başardı. KCS token’lerin bu başarısının ardında çeşitli sebepler yatıyor. Bunların başında KCS sahiplerinin günlük bonuslarla ödüllendirilmesi geliyor. Borsa yönetiminin buna benzer şekilde uyguladığı çalışmalar KuCoin token’e olan rağbeti diri tutuyor.

KuCoin

KuCoin Token (KCS) Ne Zaman Çıktı?

2017 yılında başlatılan KuCoin platformu, altı milyon civarında kullanıcıya sahip. Kullanıcılarına bir dizi kripto para alım satım seçeneği sunan bu borsa, küresel ölçekte işlemlerine devam ediyor. Borsanın kullanıcılarına sunduğu hizmetler arasında kredi verme ve stake etme gibi seçenekler yer alıyor. Bunlarla birlikte spot, marj, vadeli işlemler ve eşten eşe işlemler de bu platformun çatısı altında gerçekleşiyor. KuCoin borsası, kendi web sayfası üzerinde yer alan bilgilere göre, en ileri düzeyde güvenlik tedbirleriyle korunan bir mecra olarak ifade ediliyor. Borsa üzerinde yaklaşık 400 kripto para birimi seçeneği ile ilgili işlemler yer alıyor. Bu kripto paralar oluşturulan çok sayıda işlem çifti kullanıcılarının hizmetine sunulmuş. Özelliklerinin çok çeşitli olmasına rağmen borsa şık ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Borsanın yeni başlayanlar için uygun bir deneyim olanağı sunduğunu da ifade etmemiz yanlış olmaz. Son olarak bu platformun piyasadaki en düşük ücretleri uyguladığı iddia edildi.

Bu başarılı borsada gerçekleştirilen işlemlerden elde edilen ücretler, KuCoin token cinsinden tahsil ediliyor. Ekip borsadaki işlemler için özel olarak KCS token’leri tasarladı. Bu token’lere sahip olan kullanıcıların belirli avantajlardan da faydalanması mümkün hale getirildi. Bu sayede kullanıcıların KSC token sahibi olması ve cüzdanlarında bu token’leri tutması sağlanıyor. KCS token’ler Kucoin borsası ilk işlemlerine başladığı andan itibaren varlığını sürdürüyor.

KCS

KuCoin Token (KCS) Fiyatı Nedir?

KuCoin borsasının kripto parası KuCoin token (KCS) fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilmek mümkün. KuCoin ekibi, platformlarının kripto parası KCS token’ler ile ilgili gerekli bütün verileri şeffaf bir şekilde kullanıcılarıyla paylaşıyor. Bu verilere internet kaynakları üzerinden ulaşabilmek mümkün. KuCoin token’lerin piyasaya ne kadar arz edileceğini de yine bu verilerden öğreniyoruz. KCS token’ler sınırlı arzlı kripto paralardır. Buna göre toplamda piyasaya dahil edilecek 170 milyon 118 bin 638 kadar token bulunuyor. Bu token’lerin şimdiye dek 80 milyon civarında dolaşıma dahil olduğunu görüyoruz. Bu miktar toplam arzın yaklaşık %47’sine karşılık geliyor.

KuCoin Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Kucoin token [mcryptocoin=”KCS” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. Kucoin token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”KCS” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. Kucoin token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”KCS” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”KCS” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

KuCoin Token Kaç Dolar?                     

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Kucoin token [mcryptocoin=”KCS” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle Kucoin token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 26,5 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Kucoin token yılın en düşük seviyesini ise 0,80 dolarla belirledi.

KCS token nedir

KuCoin Token (KCS) Nasıl Çalışmaktadır?

KuCoin borsası büyük büyüme potansiyeline sahip küçük çaplı kripto para birimlerini listeleme eğiliminde olduğunu iddia ediyor. Bu platformun gelecekte de popüler olacağı iddiası da web kaynaklarında yer alıyor. Bu popüler platformun kripto parası ise Kucoin token (KCS). Yani KCS token’lerin gelecekte de popüler olacağına işaret ediliyor. Elbette piyasanın neler getireceğini kestirmek oldukça güç. Gelecekte nelerin yaşanacağını net olarak tahmin etmek mümkün görünmüyor. KCS token’ler için oldukça iyi teşvik programları bulunuyor. KCS token sahiplerinin çok sayıda avantajdan faydalanması mümkün. Bu da KCS token’in fiyatının iyileşmesini sağlıyor denilebilir.

KCS token sahipleri borsa üzerinde yaptıkları işlemlere daha düşük işlem ücreti ödüyor. Öte yandan ekip toplam coin arzı belirli bir seviyeye varıncaya dek token yakacağını iddia etti. Buna göre KCS token’e duyulan rağbetin artırılması hedefleniyor. Binance Coin’lerin de geçmişte çeşitli token yakma etkinliklerine maruz kaldığı biliniyor. Piyasadaki arz azalınca mevcut token’lerin fiyatının artması beklenir.

KuCoin Token (KCS) Nasıl Satın Alınır?

Kucoin token (KCS) satın almanın en birinci yolu KuCoin borsasından geçiyor. Kullanıcılar buraya üye olduktan sonra sunulan onlarca kripto parayı kullanarak KCS token sahibi olabilirler. Kullanıcıların KuCoin borsası dışında Ascendex , Uniswap ya da Probit Global üzerinden de KCS alabileceği bilgisine ulaşıyoruz. Kullanıcılar araştırmalarını gerçekleştirdikten sonra diledikleri borsa üzerinden KCS token sahibi olabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Elon Musk’a Açılan Dogecoin Davası Genişliyor

Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’a geçtiğimiz aylarda Dogecoin’i desteklediği gerekçesiyle dava açılmıştı. Elon Musk’ı kripto para birimini desteklemek için açılan 258 milyar dolarlık davaya yeni isimler eklendi. Elon Musk’a Açılan Dogecoin Davasına Yeni Davalılar Eklendi Elon Musk’ı kripto para birimi Dogecoin’i desteklemek için bir piramit şeması yürütmekle suçlayan 258 milyar dolarlık davaya, yedi yeni ...

Bağlantıyı kopyala