Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

LC Waikiki’den Metaverse Adımı: Meta-Store

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Metaverse dünyası giyim şirketleri ile sıkı bağını hızla daha da kuvvetlendirmeye devam ediyor. Son olarak ülkemiz markalarından LC Waikiki de metaverse’e atılarak kendi metaverse mağazasını açtı. Mağazanın ismi için “Meta-Store” tercih edildi.

LC Waikiki’den Metaverse Mağazası: Meta-Store

Metaverse son dönemde birçok şirketin odak noktası olmuş durumda. Adidas ve Nike gibi küresel markaların oyuna dahil olmasıyla hız kazanan metaverse adımları, ülkemizde de güzel projelerle hayata geçiriliyor. Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlerle Zeugma müzesinin metaverse’e aktarılma haberini paylaşmıştık.

LCWaikikiden metaverse

Benzer bir şekilde metaverse mağazasıyla gündeme gelen bir diğer şirket ise Turkcell olmuştu. Rekabet artarken LC Waikiki’den de gelen bu hamle, giyim sektörünün de geleceği açısından oldukça önemli. Öyle ki LC Waikiki iş odaklı medya platformu LinkedIn üzerinden yaptığı bir paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Metaverse’ün zengin deneyimleme potansiyeli sayesinde, online ve offline alışveriş alışkanlıklarında yeni bir sayfa açmayı hedefliyoruz. LC Waikiki meta ekibimiz, bu kapsamda ilk projemiz olan Meta-Store / Mağaza Ötesi’nin ilk çalışmalarını tamamladı.”

Konuyla alakalı olarak konuşan LC Waikiki Dijital Dönüşüm ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdürümü Şerafettin Özer ise şu ifadelere yer verdi:

“Metaverse çalışmalarını gelişen teknolojilerin yardımıyla fiziksel ortamlarda, dijital kanallarda ve bütünleşik olarak çoklu kanal olmak üzere 3 başlıkta ele alıyoruz. Bu heyecan verici değişimi, hem içerideki meta ekibimiz ile hem de dış kaynaklarla yönetiyoruz.”

Yazar: Cem Arslan Kurt

Cosmos Hub, Dora Factory’ye 1 milyon dolarlık hibeyi onayladı

Cosmos’taki en önemli olaylardan biri, Dora Factory ve DoraHacks’in Cosmos Hub topluluk hazinesinden 1 milyon dolarlık bir hibe talebini içeren 917 sayılı Yönetişim Teklifi’nin yakın zamanda kabul edilmesidir. Bu hibe, önümüzdeki iki yıl boyunca Cosmos Hub ekosisteminde on tur karesel fonlamayı destekleyecektir. En büyük hazine fonu başvurularından biri olan bu teklif, Cosmos topluluğu içinde kapsamlı ...

Bağlantıyı kopyala