Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

LeetSwap’ta istismar endişesi: Alım-satımlar durduruldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Coinbase’in Base ağı bir günde ikinci kez tartışmalar ile gündeme geldi. Merkeziyetsiz borsa LeetSwap, potansiyel istismar endişesini nedeniyle ticareti durdurdu. Platform, likiditeyi kurtarmak için çalışmaların başladığını bildirdi.

LeetSwapta istismar endisesi222

LeetSwap’ta işlemler durduruldu

LeetSwap, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, likidite havuzlarından bazılarının tehlikeye girmiş olabileceğini bildirdi.
Platform, tedbir amaçlı alım-satım işlemlerini durdurduğunu belirtti. Borsadan yapılan ikinci açıklamada, kilitli likiditeyi kurtarmaya çalışmak için zincir üzerindeki uzmanlarla birlikte çalıştıkları ifade edildi.

Algoritmik piyasa yapıcısı Wintermute’un Araştırma Müdürü Igor Igamberdiev, saldırganın açıkta kalan bir akıllı sözleşme işlevini kullandığını ifade etti. Igamberdiev, bir token fiyatının artırılarak LeetSwap‘ın likidite havuzlarındaki ETH’lerin bolaştılmış olabileceğini savundu. Saldırganın potansiyel istismardan 630 bin doların üzerinde 342,5 ETH elde ettiği ifade edildi. PeckShield, Beosin, BlockSec ve CertiK gibi çok sayıda blockchain güvenlik şirketi de benzer açıklamalar yaptı.

Böylece Base ile ilgili bir günde ikinci tartışma meydana geldi. Brian Armstrong temalı memecoin BALD’ın fiyatında harekelilik yaşanmıştı. Projenin geliştiricisi token için likiditeyi kaldırarak fiyatın düşmesine yol açmıştı.

Yazar: Göker Bilgiç

Bitcoin Mi Dolar Mı Daha Yeşil?

Ne zaman Bitcoin’in değerinde önemli artışlar meydana gelse ya da ne zaman Bitcoin herhangi bir sebeple kamuoyunun gündemini meşgul etmeye başlasa özellikle Bitcoin karşıtları tarafından Bitcoin’in konsensüs mekanizması “Proof-of-Work (PoW)”, bu bağlamda Bitcoin madenciliği ve Bitcoin madenciliği için tüketilen elektrik, enerji gündeme geliyor. Bitcoin madenciliği için tüketilen enerji oranının hızla artması, bu durumun çevreye verdiği ...

Bağlantıyı kopyala