Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

LG Electronics, Hedera Tabanlı Kripto Cüzdanını Piyasaya Sürecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Genel olarak birçok büyük şirket kripto alanındaki çalışmalarına hız kazandırmış durumda. Son olarak Güney Kore merkezli LG Electronics, 2022’nin üçüncü çeyreğinde “Wallypto” adlı ilk kripto cüzdan uygulamasını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

LG Electronics, Hedera Tabanlı Kripto Cüzdanı: Wallypto

Çıkan haberlere göre, LG Electronics Ağustos ayından bu yana geliştiricilerle uygulamanın beta testini yürütüyor ve son doğrulama aşamasında yer alıyor.

LG Electronics‘in 2022’nin üçüncü çeyreğinde piyasaya süreceği ilk kripto cüzdan uygulaması Wallypto, Hedera Hashgraph Blockchain’i üzerine inşa edilmiştir. Şu anda Hedera’nın HTS tokenini desteklediğini de belirtmeden geçmeyelim.

lg electronics hedera tabanli kripto cuzdanini piyasaya surecekrte

Bir LG yetkilisi, şirketin uygulamanın pratik faydasına henüz karar vermediğini, ancak ortaya çıkan Blockchain kullanım durumlarına hazırlanma aşamasında olduğunu söyledi. Ayrıca hatırlatmak gerekirse bu yılın başlarında LG, rakip Samsung Electronics’in benzer bir hamlesini takiben, akıllı televizyon serisine NFT platform özelliklerini ekleyeceğini duyurmuştu.

Ek olarak LG Electronics, daha önce kripto alanında çalışmalarını genişletmek için kurumsal sözleşmesine resmi olarak Blockchain ve kripto para birimini yeni iş alanları olarak eklemişti.

Yazar: Sena Karakılıç

Paribu’dan Yapılmış En Yüksek Nakdi Yardım: 500 Bin Dolar

Paribu, Kahramanmaraş ve civar illerde yaşanan depremlere destek olmak amacıyla kripto bağış cüzdanı oluşturdu. Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 büyüklüklerinde gerçekleşen, civar illerde de benzer tahribata yol açan depremler, tüm ülkede seferberlik oluşturdu. Depremin yıkıcı boyutu ve deprem bölgesindeki insanların ihtiyaçları, tüm ülkede ana konu haline geldi. Deprem bölgesine İhtiyaç Haritası ışığında yardımlar ve bağışlar gitmeye ...

Bağlantıyı kopyala