Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Lightning Labs İlk Taro Protokol Kodunu Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Lightning Labs, şirketin çarşamba günü Rero protokolünün ilk kodunu açıkladığı için “doları Bitcoin’leştirme” hedefine bir adım daha yaklaştı. Kod, kullanıcıların Bitcoin Blockchain ağı üzerindeki varlıkları ihraç etmelerine ve aktarmalarına izin verecek.

Lightning Labs’tan Stablecoin Adımı

Lightning Labs, kullanıcıların Bitcoin Blockchain ağı ve Lightning’deki varlıkları ihraç etmelerine ve aktarmalarına izin verecek olan yeni Taro protokolünün ilk kodunu açıkladı.

lightning labs ilk taro protokol kodunu acikladi 2

Lightning Labs tarafından yapılan açıklamasında, “Bu sürümle, doları ve küresel finansal sistemi Bitcoin’leştirmeye bir adım daha yaklaştık.” dedi. Lightning Labs Ürün Büyüme Lideri Michael Levin bir blog gönderisinde ise şu ifadelere yer verdi:

Dünyanın dört bir yanındaki Bitcoin ve Lightning geliştiricileri ile konuşurken, kullanıcıların stablecoin’leri Lightning Network’te Bircoin kullandıkları gibi kullanmak istediklerini duyduk. Finansal aracılar olmadan anında yerleşmiş, düşük ücretli eşler arası işlemler sunmak adına yeni çözümler sunmaya devam ediyoruz.

Şirket ilk olarak Nisan 2022’de Taproot destekli bir protokol olan Taro’yu başlatmıştı. Taproot, geçen yıl uygulanan Bitcoin’in kodunda yapılan bir güncellemedir. Lightning Labs 2016 yılında kuruldu ve Square CEO’su Jack Dorsey ve Robinhood CEO’su Vlad Tenev’den çeşitli finansman turlarında yatırım almıştı.

Yazar: Burak Köse

Arjantin, Bankaların Kripto Para Satışını Yasakladı

Geçtiğimiz günlerde Arjantin’in en büyük bankalarından olan Banco Galicia ve Brubank’ın müşterilerine kripto varlık satışına başladığını sizlere aktarmıştık. Güney Amerika’nın kripto dostu ülkelerinden birisi olan Arjantin, kripto para birimlerine darbe indirebilecek bir karar aldı. Arjantin’de Bankalar Kripto Para Satamayacak Arjantin Merkez Bankası tarafından alınan son karara göre finansal kurumlar müşterilerine kripto paralarla ilgili bir işlem ...

Bağlantıyı kopyala