Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

MakerDAO, DAI Tasarruf Oranı İçin Teklif Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Aralık 2017’de Rune Christensen tarafından kullanıma sunulan bir Ethereum (ETH) projesi olan MakerDAO’dan yeni hamleler gelmeye devam ediyor. MAkerDAO, Dai stablecoini hakkında yeni bir teklif aldı.

MakerDAO, DAI tasarruf Oranını Yüzde 3,3’e Yükseltmeye Hazırlanıyor

MakerDAO, Dai stabilcoin’inin sorumlu olduğu merkezi olmayan bir platform olan bir çekirdek geliştirici ekibi, Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası (Fed) sürekli enflasyonla mücadele etmeye çalıştığı bir dönemde, teminatla desteklenen kripto para birimi için tasarruf oranını yüzde 3.33’e yükseltme önerisinde bulunuyor. Konu hakkında MakerDAO, resmi Twitter hesabı üzerinden şu ifadeleri kullandı:

DAI sahipleri yüzde 3.33 DSR için hazır olun!

DSR olarak bilinen DAI Tasarruf Oranı, MakerDAO’ya göre, “Dai ekonomisinin piyasa koşullarındaki kısa vadeli değişikliklerle başa çıkmak adına sık sık ayarlanabilen” bir oran olarak ifade ediliyor. Bununla birlikte DSR, ağdaki İstikrar Ücreti tarafından finanse edilir ve DAI bir DSR sözleşmesine kilitlendiğinde ödenir.

Son olarak geçen yıl DSR’yi yüzde 1’e yükseltmek, MakerDAO’ya göre bir ay içinde 35 milyon DAI’nin yatırılmasıyla sonuçlandı.

Yazar: Burak Köse

TrueFeedBack (TFBX) Coin Nedir?

TrueFeedBack şirketlerin, akademisyenlerin veya herhangi birinin anket oluşturup TrueFeedBack kullanarak kullanıcılara ulaşabileceği ve onları teşvik edebileceği bir anket platformudur. Buna ek olarak şirketler veya markalar TrueFeedBack platformunda istedikleri lokasyonda gizli müşteriler bulabilecek veya hazine avı benzeri etkinlikler düzenleyebilecekler. TrueFeedBack’i SurveyMonkey veya Google Survey veya diğer ödül uygulamalarından ayıran şey, kullanıcıların anonimliği olacak. TrueFeedBack platformu, kullanıcıların ...

Bağlantıyı kopyala