Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Manchester United, Tezos (XTZ) Ortaklığını Resmen Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kısa süre önce Manchester United’ın Blockchain ağı Tezos ile anlaşma imzalayacağını duyurmuştuk. Aradan geçen yaklaşık 7 günlük sürenin ardından Manchester United resmi olarak Tezos (XTZ) ortaklığını duyurdu.

Manchester United, Tezos (XTZ) Ortaklığı Açıklandı

Manchester United, Tezos ile yaptığı ortaklığı resmi internet sitesinden doğruladı. Tezos logolu formalar, bu hafta sonu Southampton’a karşı oynanacak maçtan önce ilk kez takım kadrosu tarafından giyilecek ve Manchester United taraftarlarını Tezos blok zinciri aracılığıyla ortaklık ve Web3 teknolojisiyle tanıştıracak.

manchester united tezos xtz ortakligini resmen duyurdu 2

Konuyla ilgili açıklama yapan Manchester United’ın Ortaklıklar CEO’su Victoria Timpson şunları söyledi:

“Bu, Manchester United için son derece heyecan verici bir ortaklık çünkü bizi, yolda gerçekten devrim yaratmayı vaat eden bir teknoloji alanındaki en gelişmiş, güvenilir ve sürdürülebilir blok zincirlerinden biri ile aynı hizaya getiriyor. Enerji verimli, karbon emisyonlarını sınırlayan ve maliyetleri düşüren teknolojiyi kullanarak, Kulübün çevresel sürdürülebilirliği teşvik etme konusundaki daha geniş çabalarıyla tutarlı olarak, en çevre dostu blok zincirlerinden biriyle ortaklık yapmaktan özellikle memnunuz”

Tezos’tan Edward Adlard ise şöyle konuştu:

“Tarihi boyunca Manchester United, devasa ve çeşitli küresel hayranlar ve ortaklar topluluğunun desteğiyle sürekli olarak gelişti. Tezos, Manchester United’ın taraftar, oyuncu, takım ve ortak katılımını dönüştürmek için blok zinciri ve Web3’ü kullanmasını sağlayacak”

Yazar: Hazal Orta

Bitcoin Madencilik Şirketi Stronghold Halka Arz Edildi

Stronghold Digital Assets, hisse başına 16 ila 18 dolar arasında beklenen bir fiyatla, A Sınıfı adi hisse senedinden 5.882.352 hissesini Nasdaq’da halka arz etti. Şirket, halihazırda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) nihai raporunu sunmuş durumda, ancak henüz yürürlüğe girmiş değil. Bitcoin madencisi şirket, ilk olarak Temmuz ayında Nasdaq halka arz için başvuruda bulundu. Stronghold, A Sınıfı adi hisse senedini ...

Bağlantıyı kopyala