Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

Manga, Yeni NFT Şarkı Koleksiyonunu Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

NFT’ler gün geçtikçe popülerleşirken sanatçılarda şarkılarını NFT olarak piyasaya sürmeye başladı. Kısa bir süre önce Emre Aydın’ın şarkısını NFT olarak piyasaya sürmesi üzerine şimdi de popüler Türk Rock grubu “maNga“, NFT koleksiyonunu duyurdu.

manga yeni nft sarki koleksiyonunu duyurdu 2

Manga da NFT Dünyasına Adım Attı

Son dönemde NFT’lerin sanat sektörüne etkisi oldukça büyük oldu. Özellikle şarkıcıların şarkılarını NFT olarak piyasaya sürmeleri, NFT sektörünü öne çıkarırken birçok şarkıcı da bu şekilde popülerliğini artırdı.

Son olarak Türkiye’nin en bilinen grupları arasında yer alan maNga da bu alana girerek 1000 adet NFT’yi ücretsiz olarak satışa çıkardı. Sadece GAS ücretinin ödenmesi gereken NFT’ler grubun konserlerine giriş hakkı ve whitelist’e giriş imkanı veriyor. Sitede verilen diğer detaylar ise şu şekilde:

“Gelecekteki tüm maNga projeleri için (Spa koleksiyonu dahil) bir mint pass ve whitelist erişimi sağlayacaktır. geNesis Drop NFT sahiplerinin ilk elde edeceği avantaj, maNga’nın 19 Aralık 2021’de Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştireceği albüm lansman konseri için NFT Golden Circle Bileti satın almaya hak kazanmak olacaktır.

NFT Golden Circle Bilet sahipleri, Bostancı konserini yalnızca bu bilet sahiplerine özel NFT Alanından izleyecektir. maNga geNesis Drop NFT sahiplerinin satın alabileceği yalnızca 24 NFT Golden Circle bileti satışa çıkıyor olacak. NFT Golden Circle Bilet’in detayları yakında açıklanacaktır.”

Son olarak haberimiz yazımı itibarıyla sadece 230 adet NFT’nin kaldığını belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Paribu Profesyonel Sporcular ile Gençleri Bir Araya Getiriyor

Kripto ve Blockchain sektörü sadece finansal bir yenilikten çok daha fazlası. Özellikle yenilikçi şirketler tarafından yönlendirilen sektör, birçok alanda kendisini hissettiriyor. Özellikle spor alanında sık sık gördüğümüz sponsorluk haberleri ve destekler, kriptonun katkılarından sadece bir tanesi. Kripto para borsası Paribu da bu şirketlerden biri. Spor alanında yaptığı çalışmalar ile sık sık gündeme gelen Paribu, Team ...

Bağlantıyı kopyala