Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Mango Markets, Geri Ödeme Planlarını Açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kısa bir süre önce siz okurlarımız ile DeFi platformu Mango Markets‘in saldırıya uğradığını ve 100 milyon doların etkilendiğini paylaşmıştık. Saldırıda sırasında hacker, ilk önce platforma 5 milyon dolar aktarmış, ardından anormal derecede büyük bir pozisyon açmıştı. Konu ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Mango Markets, yaşanan 114 milyon dolarlık saldırının ardından, kullanıcılara farklı tokenlarla geri ödeme yapmayı teklif etti.

Mango Markets, Geri Ödeme Planı

Mango Markets, geçen hafta 114 milyon dolarlık bir hacklemenin ardından kullanıcılara farklı tokenlara geri ödeme yapmayı teklif ediyor. Platform, hackerın ilk para yatırma işlemini bir saat önceki bakiyelerin anlık görüntüsünü kullanarak geri ödeme yapacak.

mango markets geri odeme planlarini acikladied

Bunun yanında belirtmek gerekirse Mango Markets, Discord üzerinden ödeme planını kullanıcılara sundu. DAO’nun teklifin yayınlanmasının ardından oylamak için 72 saatlik bir süresi olacak.

Saldırının arkasındaki isim Avraham Eisenberg ise yasadışı hiçbir şey yapmadığını iddia etti. Topluluk, Eisenberg’in hata ödülü kapsamında 47 milyon doları elinde tutması ve 67 milyon doları iade etmesine izin vermek için oy kullandı.

Yazar: Sena Karakılıç

MicroStrategy CEO’sundan Türkiye için Bitcoin Çağrısı

MicroStrategy’nin CEO’su Michael Saylor, Bitcoin’e olan desteği ve yatırımları ile tanınıyor. Genel olarak Bitcoin’in geleceği hakkında açıklamalar yapan Saylor, bu seferde Türkiye’yi hedef alarak “Bitcoin Türkiye için umuttur” dedi. Microstrategy’nin CEO’suna Göre Türkiye Bitcoin Almalı Twitter üzerinden paylaşılan bir USD/TRY grafiğine yorum yapan Saylor, Türk lirasının yıllar içerisinde dolar karşısındaki düşüşüne dikkat çekti. Türkiye Merkez ...

Bağlantıyı kopyala