Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Matter Labs, 50 Milyon Dolarlık Yeni Finansman Sağladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ethereum Layer 2 ölçekleme protokolü zkSync’in arkasındaki firma Matter Labs, Andreessen Horowitz (a16z) liderliğindeki B Serisi finansman turunda 50 milyon dolarlık finansman sağladığını açıkladı.

B Serisi finansman turundaki diğer yatırımcılar arasında, 6 milyon dolarlık A Serisi finansman turuna da katılan Placeholder, Dragonfly ve 1kx yer aldı. Bu yatırımcıların yanında; Blockchain.com, Crypto.com, Consensys, ByBit, OKEx, Alchemy, Covalent, AAVE, Paraswap, Lido, Futureswap, Gnosis, Rarible ve diğerleri de finansmana katkıda bulunanlar arasındaydı.

Finansman Matter Labs’ın Ticari Büyümesi için Kullanılacak

Söz konusu olan finansman; bilimsel ve mühendislik ekiplerinin genişletilmesi de dahil olmak üzere Matter Labs’ın ticari büyümesini finanse etmek için kullanılacak.

Matter Labs, işlemleri temelde basit bir şekilde ölçeklendirmek için sıfır bilgi (ZK) kanıtlarından yararlanan oldukça farklı bir yaklaşım benimseyen “ZK toplaması” adı verilen benzer bir ürün oluşturuyor. Matter Labs’ın kurucusu ve CEO’su Alex Gluchowski proje ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bu misyon odaklı bir projedir, uzun vadeli hedefimiz dijital ekonomiye kendi kendini yöneten katılımı sağlamak, yani kişinin dijital varlıkları üzerinde gerçek kontrolünü sürdürmek.

Yazar: Sena Karakılıç

Binance’in kurucu ortağı Elon Musk’a çağrıda bulundu

Binance kurucu ortağı Yi He, Elon Musk’a ait sosyal medya platformu X’te kripto para dolandırıcılıklarının çoğalmasıyla ilgili endişelerini dile getirdi. Geçtiğimiz günlerde uygulamaya giren Yi He, Musk’un sorunla başa çıkmak için harekete geçip geçmeyeceğini sorguladı. Yi He’nin endişesi, X platformunda meydana gelen belirli bir kimliğe bürünme dolandırıcılığından kaynaklandı. He, Binance’i açıkça taklit ederek insanları dolandıran hesapların görsellerini ...

Bağlantıyı kopyala