Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

MBOX Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

MBOX coin kendi topluluğu tarafından yönetilen ve kullanıcılarına çeşitli imkanlar sağlayan bir oyun platformunun kripto parasıdır. Mobox olarak adlandırılan bu platform kullanıcılarına oynadıkça kazandıran olanaklar sunuyor. Ücretsiz şekilde oyun oynayan kullanıcılar bu deneyimlerinden kar elde edebiliyorlar. NFT işlemlerinin de sağlandığı büyük bir ekosistem olarak bilinen Mobox kullanıcıları bünyesine adeta çekiyor. Mobox platformunu, kullanıcılarına çok sayıda hizmet sunan bir metaverse olarak görmek mümkün. Metaverse ve NFT ifadeleri kripto para piyasasının en güncel yeniliklerinden diyebiliriz. Çok sayıda kullanıcı bu alanda yatırım yaparak bu durumdan kar elde etmenin yollarını arıyor. Sonuç olarak NFT ve metaverse alanlarına oldukça büyük bir talep oluşuyor. Bu talebe karşılık vermek isteyen girişimciler her geçen gün yeni bir projeyi piyasaya sürüyor. Mobox ekosistemi de bunlardan birisi. MBOX coin ile faaliyetlerini sürdüren bu piyasa bu yazımıza konu oluyor. Okumakta olduğunuz içerik boyunca Mobox ekosisteminden ve bu ekosistemin kripto para kullanıcılarına katkılarından bahsedeceğiz. Üstelik burada kullanılan kripto para MBOX coin ile ilgili olarak da birtakım dikkat çekici verileri sizlerle paylaşacağız.

MOBOX platformu esasında blok zincir oyunları ve platformları arasında bağlantı kurulmasını hedefleyen bir NFT ekosistemi olarak tanımlanabilir. Bu ekosistemde MBOX coin aktif olarak kullanılıyor. Yapılacak işlemlerde bu kripto para geçerli para birimi olarak tedavülde. Ayrıca MOBOX platformu blockchain teknolojisini kullanan oyunlar ile NFT’lerin bağını kuvvetlendirmek istiyor. Ekosistem dahilinde çok sayıda NFT üretiliyor ve yeni kullanıcılarını buluyor. Mobox platformunun web sayfasında yer alan bilgilere göre burada şimdiye dek çok sayıda NFT yeni sahibini buldu. Şimdiye dek platformda satılan en pahalı NFT ise tam 620 bin dolar değerinde. Aynı veriler burada şimdiye dek bir milyondan fazla NFT üretildiğini yazıyor. Sonuç olarak Mobox ekosisteminde 241 milyon dolarlık bir NFT işlem hacmi meydana gelmiş. Bunların yanı sıra platformun 3 milyondan fazla kullanıcıya sahip olduğunu söylemek mümkün.

MBOX coin

MBOX Coin Ne Zaman Çıktı?

MOBOX’un kurucuları 2018’den beri merkezsiz uygulama (Dapp) alanındalar. Akıllı sözleşmeleri kodlama konusunda zengin bir deneyime sahip olan ekip, geliştirdikleri Dapp’ler aracılığıyla 4 milyar doların üzerinde ekonomi oluşturmayı başardı. Ekip üyelerinin Dapp alanında sahip olduğu bu benzersiz deneyimler elbette MBOX coin’ler için oldukça büyük bir avantaj. Bunun yanında MOBOX, uluslararası bir ekiple dünya çapında topluluklar yarattı. Ekibin önceki merkezsiz uygulaması, Binance Launchpad’de sunulan ilk oyun odaklı merkezsiz uygulama olarak biliniyordu.

Mobox ekosistemi oyuncuların oynadıkça kazanabileceği, NFT’ler alıp satabileceği, ödüller elde ederek durumdan kar elde edebileceği bir ekosistemdir. Kısa sürede önemli bir başarıya imza atan proje metaverse alanında duyulan ihtiyaçlara karşılık veriyor. Kripto para piyasasında bulunan kullanıcıların son trendleri yakalamak için oluşturduğu talep bu tür projeleri başarıya götürüyor diyebiliriz.

MBOX Coin Fiyatı Nedir?

MBOX coin fiyatı ile ilgili en yeni veriler aşağıda bulunan başlıklarda yer alıyor. Kullanıcıların projeyi en iyi şekilde tanıyabilmesi için ekip detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlamış. Bu evrakta hem Mobox ekosistemi hakkında hem de kripto parası MBOX coin hakkında aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz. Burada bulunan bilgilere göre MBOX coin’lerin piyasaya en fazla ne kadar arz edileceğini öğreniyoruz. Buna göre piyasada bulunabilecek MBOX coin miktarı 1 milyarı geçemeyecek. Yani bu kripto para sınırlı arza sahip. Bir kripto paranın sınırlı arza sahip olması çeşitli şekillerde yorumlanabilir. MBOX coin’lerin şimdiye dek yalnızca %8’i dolaşıma dahil edilmiş. Yani dolaşımda aşağı yukarı 79 milyon MBOX coin bulunuyor.

MBOX

MBOX Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MBOX coin 4,55 TL TL’den işlem görüyor. MBOX coin fiyatı son 24 saat içerisinde -1.88% değişim gösterdi. MBOX coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 4,171,941 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 52,412,627 dolar seviyesinde.

MBOX Coin Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MBOX coin $ 0.132763 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle MBOX coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 15,5 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MBOX coin yılın en düşük seviyesini ise 0,5 dolarla belirledi.

MBOX Coin Nasıl Çalışmaktadır?

MOBOX ekosistemi, oynaması ücretsiz konseptinden ödün vermeden kullanıcıların oynayarak kazanmasına imkan veriyor. Ekosistemin kripto parası MBOX coin elde edilen ödülleri ödemek için de kullanılıyor. Platform tarafından sağlanan çok sayıda olanak kullanıcılar tarafında değerlendirilebilir. NFT çiftçiliği ve blockchain oyunlarına herkesin katılabileceği Mobox imkanları arasında yer alıyor. Bunların yanı sıra kullanıcılar yerel MBOX coin ile ödenen stake ödüllerini kazanmak için likidite havuzlarında stake yapabiliyor. Kullanıcıların MOMO NFT’leri elde etmeleri de çeşitli yollarla mümkün hale getirilmiş. MBOX coin’lerini stake etmek, kullanıcılara MOMO NFT gizemli kutuları kazandırıyor. Başka bir deyişle kullanıcıların MBOX coin’i ellerinde tutmaları ya da bu kripto paraya sahip olmaları için bir tür teşvik uygulanıyor. Böylesi uygulamaların bir kripto para için oldukça faydalı olduğunu ifade etmek yanlış olmaz. Bu tür teşvikler MBOX coin’e duyulan talebi artıracaktır. Üstelik kripto para için doğal bir kullanım alanı meydana getirilmiş oluyor.

mobox

MBOX Coin Nasıl Satın Alınır?

MBOX coin satın almak için kripto para borsalarını kullanabilirsiniz. Platformunda MBOX coin’e olanak veren borsalar arasında Binance, Gate.io, Poloniex, PancakeSwap ya da MEXC gibi isimler yer alıyor. Dünyanın en büyük borsalarından Binance USDT, BUSD, BTC ve BNB cinsinden MBOX alım satımına olanak sunuyor.

Yazar: Ömer Uçar

Kripto Para Borsa Token’ları Nedir ve Ne İşe Yarar?

Kripto para sektörü 2008’den bu yana hızla büyümeye devam ederken arkasında birçok sektörün de büyümesine olanak sağladı. Bunların içerisinde belki de en büyük iş modellerinden birisi merkezi kripto para borsası oldu. Öyle ki günümüzde birçok kripto para borsası arasında rekabet hızla artarken, ortaya yeni ürünler de çıkmaya devam ediyor. Bu ürünlerden en öne çıkanlardan birisi ...

Bağlantıyı kopyala