Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

McDonald’s Çin, İlk NFT’sini Çıkardı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Çin’de kripto varlıklara karşı uygulanan yasaklar birçok kripto şirketinin ülkeden kaçmasına neden oluyor. Son olarak, 20 şirketin, Çin’den ayrıldığını duyurmuştuk. Diğer taraftan McDonald’s Çin yayınladığı ilk NFT ile dikkat çekmeyi başardı. McDonald’s, Çin‘de 31. yılını kutluyor. Bu kutlama için da bir NFT yayımlandı.

McDonald’s Çin, 31. Yıla Özel NFT Yayımladı

McDonald’s Çin tarafından ilk NFT projesi yayımlandı. NFT, “Big Mac Rubik Kübü” olarak isimlendirildi. Şirket, Çin’deki çalışanlarına ve müşterilerine de toplam 188 NFT verecek. Bu yayımlanan NFT de 188 NFT’nin ilki.

Rubik küp şeklindeki NFT, şirketin, Şangay’daki yeni genel merkez binasının şekline benziyor.

mcdonalds cin ilk nftsini cikardi 2
McDonald’s Çin Yeni Genel Merkezi

McDonald’s Çin, bu hamlesiyle piyasaya NFT süren ilk restoran zinciri oldu. Konuyla ilgili konuşan McDonald’s Çin CEO’su Zhang Jiayin, yeni trendlerin ve son teknolojilerin şirket için her zaman önemli olduğunu söyledi.

Yapılan resmi açıklamaya göre NFT, McDonald’s’ın değerlerinin yanı sıra sevgi, teknoloji ve trendin simgesi olarak tanımlanıyor. Şirketin değerleri ise şöyle; hizmet, hoşgörü, dürüstlük, topluluk ve aile.

Eylül ayının başlarında McDonald’s El Salvador da BTC ile ödeme alacağını açıklamıştı. Hatırlayacağınız gibi BTC, El Salvador’da yasal olarak kabul edilen kripto varlık olma özelliğine sahip.

Yazar: Hazal Orta

Binance USD (BUSD) Nedir?

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance, sağladığı farklı ürünlerle birçok yatırımcı ve kullanıcının hayatına dokunmuş durumda. Özellikle Binance’in Launchpad, DEX ve diğer protokollerin kullanılmasını sağlayan ürünleriyle birlikte dünyanın en büyük borsası ve en etkin şirketi olması, Binance’in farklı alanlarda likidite sağlaması için önemli adımlar atmasına itiyor. Binance’in en sık kullanılan ürünlerinden birisi olan ...

Bağlantıyı kopyala