Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Memecoin Mooky, Ön Satış Öncesi 900 Bin Dolar Topladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Memecoin Mooky, ön satış aşamasından önce 900 in dolar topladı. Mooky, büyük bir ağaç dikme kampanyasıyla çevreyi desteklemeyi amaçlıyor. Mooky, yönetimi token sahiplerinin elinde olan topluluk odaklı platform olacak. İddialı görevi de bulunan Mooky, küresel çevre sorunlarına ilişkin farkındalığı artırmak ve gerçek dünya çözümleri sunmak için tasarlandı.

Proje, dünya çapında önemli yerlerde kapsamlı yeniden ağaçlandırma girişimini sürdürmek için fon toplamayı amaçlıyor. Doğaya olan bağlılığının parçası olarak Mooky, sürdürülebilir çevresel amaçlar üzerinde çalışan hayır kurumlarına bağışlar yapacak.

Kripto-ekonomik açıdan bakıldığında MOOKY tokenı’nın sıfır vergi ve düşük slipaj özellikleri bulunuyor. Yatırımcıların projeye dahil olması için geniş teşvikler sağlıyor.

Mooky, Pygmy adı verilen efsanevi ülke konseptine dayanıyor. Çarpıcı manzaralara, bol bitki örtüsüne ve vahşi yaşama sahip olan fantastik diyarda yerleşimciler tarafından yok ediliyor ve hava kirletiliyor. Pigme’nin maymunları, yerleşimcilere doğaya nasıl saygı duyacaklarını ve uyumlu bir şekilde nasıl yaşayacaklarını öğretmeye karar veriyor. Mooky’nin liderliğinde birlik oluyor ve doğayı restore etmeye başlıyorlar.

Mooky, projenin gelişimini desteklemek ve toplum katılımı için daha fazla fırsat sağlamak amacıyla 1.000 NFT’den oluşan koleksiyon oluşturdu. Her NFT gerçek dünyada dikilen bir ağaçla bağlantılıdır. NFT sahipleri, özel ödüllere ve etkinliklere erişim sağlayan Ventures Club’a erişebilirler.

Memecoin Mooky On Satis Oncesi 900 Bin Dolar Topladi22 1

MOOKY, 2023 yılında başlatılan ve çevre üzerinde olumlu etki yaratmak için dijital inovasyon ruhunu benimseyen topluluk odaklı bir girişimdir. MOOKY, değişime ilham vermek ve küresel ağaç dikme çabalarına katkıda bulunmak gibi ortak amaç etrafında birleşen küresel topluluğu temsil ediyor.

Yazar: Göker Bilgiç

Phishing Nedir?

Phishing, oltalama saldırıları olarak da bilinen, en eski çevrimiçi saldırı türlerinden biridir. Phishing Nedir? Günümüzde birçok işlem artık dijitalleşmiştir. Çoğu ihtiyaç teknolojinin gelişmesi ile dijital dünya aracılığı ile karşılanmaktadır. İşlemlerin daha da kolaylaşması ve teknolojik hale gelmesi aynı zamanda saldırıları da yanında getirmiştir. Kötü niyetli birçok kişi, e-postaları kullanarak kullanıcılara cezbedici hediyeler, indirimler teklif ederek ...

Bağlantıyı kopyala