Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Merkeziyetsiz Oyun Geliştiricisi Binance’dan Yatırım Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Merkeziyetsiz Oyna-kazan oyun geliştiricisi ve metaverse platformu Decentral, Binance‘dan destek fonu aldı. Decental, alınan fonların tam miktarını açıklamadı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, platform bu desteği NFT pazarlarının genişletilmesinde kullanmayı hedefliyor. Şu anda, şirketin NFT pazarları Binance Smart Chain (BSC) üzerinde ilerliyor. Ayrıca, meta veri deposu konumları için yeni oyunlar ve ek özellikler oluşturmayı planlıyorlar. 

Decentral Games’in şu anda altı metaverse platformu mevcut.

Merkeziyetsiz oyun binance Smart chain

Merkeziyetsiz Oyun Şirketlerine İlgi Artıyor

BSC Ekosistem Koordinatörü Samy Karim, Merkeziyetsiz uygulamaların, oyun yoluyla toplu olarak benimsenmesi için önemli olduğunu söyledi:

“GameFi projelerinin kriptoyu eğlence ile birleştirmesinin yolunu açan Merkeziyetsiz Oyunlar ile birlikte, oyna-kazan teşvik modelleri daha iyi kitlesel benimseme için daha yüksek bir potansiyele sahip. DG’yi bu yüzden destekleyeceğiz ve BSC ekosisteminde gelişmesine yardımcı olacağız.”

Geçtiğimiz yıl boyunca NFT sektörü, daha önce hiç olmadığı kadar ilgi ve katılım yaşadı. 

Binance Smart Chain gibi ekosistemler için de NFT aktivitesinde büyük bir artış görüldü. Bu yılın Mayıs ayında plak şirketi CEO’su ve müzik yapımcısı Antz, konser bileti NFT’lerini alıp satmaya yarayan BSC’de kendi tokenini piyasaya sürdü. Ek olarak, bu yaz ağda birçok Marvel karakterinin özel NFT eserleri paylaşıldı.

Bu ve benzeri gelişmeler hem NFT’nin hem de merkeziyetiz uygulamaların daha da yaygınlaşmasına olanak tanıyor. Öyle ki kripto oyun şirketleri için finansman artıyor. Yalnızca 2021’in ilk yarısında yatırımlar 500 milyon dolara ulaşmış durumda. 

Yazar: Cem Arslan Kurt

Etiyopya’dan Kripto Borsalarına Yeni Düzenleme

Kripto para borsaları artık hükümetler tarafından daha sıkı bir denetime tabii tutuluyor. Kripto para birimlerinin yaygınlaşmaya başladığı Etiyopya’da kripto borsaları için yeni bir kural getirildi. Etiyopya’da Kripto Borsaları Artık Siber Güvenlik Ajansına Kayıt Olacak Ortaya çıkan yeni bir rapora göre Etiyopya’da faaliyet gösteren kripto para birimi hizmet sağlayıcılarının artık ülkenin Bilgi Ağı Güvenlik İdaresi (INSA) ...

Bağlantıyı kopyala