Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Meta, Türkiye’ye Yardım Kampanyası Başlattı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Facebook, Instagram ve WhatsApp gibi platformların çatı şirketi olan Meta, Türkiye’de meydana gelen depremden sonra bir yardım kampanyası başlattı. Meta tarafından yapılan açıklamada, bölge halkına yardımların yapılması için kurumlarla birlikte çalışıldığı belirtildi.

Meta’dan Türkiye’ye Yardım Çağrısı

Sosyal medya devi Meta, Facebook başta olmak üzere Instagram ve WhatsApp üzerinden yardım kampanyası başlattığını açıkladı. Şirket tarafından yapılan açıklamada, yardım kuruluşlarına yardım yapılması için gerekli olan adresler paylaşıldı. Facebook üzerinden kan bağışı ve güvenlik kontrollerinin başlatıldığını belirten Meta bölgede yaşanan deprem için 550 bin dolarlık bir yardımın yapıldığı belirtildi. Meta tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Hem Türkiye’deki hem de Suriye’deki yerel yardım, kurtarma ve kurtarma operasyonlarına doğrudan 550.000 dolar bağış yapıyoruz. Nakit ve reklam kredilerindeki bu bağış, diğerlerinin yanı sıra Türk KızılayıAHBAPAKUT gibi kuruluşların çevrimiçi bağış toplama kampanyalarını güçlendirmelerine ve kurtarma ve yardım çabalarıyla ilgili bilgilere erişmelerine yardımcı olacaktır.

Yazar: Burak Köse

Circle Ürün Şefi: Gelecek Yıl Her Şey Bir NFT Olacak”

2021 yılı NFT rüzgarıyla geçti. Özellikle yılın ikinci yarısında NFT’lere olan ilgi arttı. Birçok oyuncu bu alanda kendine yer bulmaya çalıştı. Circle Ürün Şefi Rachel Mayer da kısa süre önce verdiği bir röportajda hem NFT’ler hem de stablecoin’ler hakkında konuştu. Circle, USDC stablecoin’inin ihraççısı olduğundan Mayer’ın açıklamaları oldukça önemli. Circle Ürün Şefi NFT ile ilgili ...

Bağlantıyı kopyala