Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Metaco, Lihtenştayn Özel Bankasıyla Ortaklık Kurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para sektöründe sık sık satın alma işlemleri ile karşılaşıyoruz. Kripto şirketleri de yeni ortaklıklarını duyurmaya devam ediyor. Son olarak kripto varlık teknoloji sağlayıcısı Metaco, Lihtenştayn özel bankasıyla ortaklık kuruyor.

Metaco’dan Lihtenştayn Özel Bankasıyla Ortaklık Hamlesi

İsviçreli kripto varlık teknolojisi sağlayıcısı Metaco, Lihtenştayn özel bankası VP Bank (VPBN) ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Bunun yanında Lihtenştayn’ın Banka Başkan Yardımcısı, dijital varlık hizmetlerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için Metaco’yu seçerken Citibank, Societe Generale, DekaBank ve DZ Bank’ı yakından takip ediyor.

metaco onedegree ile ortaklik kurdu

Konu ile ilgili detay vermek gerekirse VP Bank, kripto varlık saklama ve tokenizasyon hizmetlerini genişletmek için kullanacağı Harmonize platformu için Metaco’ya başvurdu. Borç veren veya tablolar gibi fiziksel varlıkların tokenizasyonunu ve saklanmasını öngören dijital varlık stratejisine 2021’de başladı.

Silvergate ve Signature’ın geçen ayki çöküşünün ardından, Metaco gibi şirketlerin yardımıyla benzer hizmetler sunan geleneksel finans (TradFi) firmalarının ortaya çıkması bir alternatif sağlayabilir. Metaco büyüme sorumlusu konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Harmonize platformunun banka düzeyinde düzenleme yetenekleri, bir dizi dijital varlık kullanım durumunun güvenli yönetimini mümkün kılarak, bankaların ve finans kurumlarının yeni varlık sınıflarına yönelik talebi karşılamalarına ve iş modellerini herhangi bir yönde genişletmelerine olanak tanır.

Yazar: Sena Karakılıç

Celsius Network CEO’su Mashinsky İstifa Etti

Kısa süre önce kripto borç verme platformu Celsius Network, kripto para piyasasındaki düşüşlerden etkilenen şirketler arasında yer alıyordu. Müşterilerinin para çekme işlemlerini geçtiğimiz ay durduran Celsius Network iflas başvurusunda bulunmuştu. Bu kez çıkan haberlere göre; Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, istifa mektubunu sundu. Celsius Network CEO’su Mashinsky İstifa Ettiğini Duyurdu Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, istifa mektubunu Celsius ...

Bağlantıyı kopyala