Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

MetaMask’e Dogecoin Nasıl Eklenir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

MetaMask’e Dogecoin eklenemez çünkü Dogecoin, Proof-of-Work konsensüs algoritmasını kullanan bir token. MetaMask yalnızca Proof-of-Stake destekli blockchain ağlarını destekliyor.

Eğer $WDOGE’yi yeni Doge Layer 2 Network’e eklemenin yollarını arıyorsanız hazırladığımız kapsamlı DogeChain rehberine göz atabilirsiniz.

MetaMask’e Dogecoin Nasıl Eklenir?

MetaMask’e Dogecoin (DOGE) eklenemez çünkü MetaMask yalnızca Ethereum Sanal Makinesi (EVM) destekli ağlar eklenebiliyor. Dogecoin (DOGE) tıpkı Bitcoin gibi Proof-of-Work destekli bir ağ ve bu nedenle MetaMask’e eklenemez.

Dilerseniz Ethereum ağında Uniswap gibi borsalardan renDOGE gibi değeri DOGE’a sabit token’leri satın alabilirsiniz ancak fiyatının çok daha yüksek olduğu konusunda uyaralım.

dogecoin metamask

MetaMask’e Dogecoin Desteği Gelecek mi?

MetaMask’e Dogecoin desteği gelip gelmeyeceği henüz bilinmiyor MetaMask’in geliştiricisi ConsenSys şirketi Dogecoin’i (DOGE) destekleme konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Dogecoin’in MetaMask’e eklenebilmesi için Avalanche, BNB Smart Chain ve Ethereum gibi Proof-of-Stake destekli bir ağa geçmesi gerekiyor.

Proof-of-Stake destekli tüm coin’ler ise MetaMask’e eklenebilir çünkü Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumludur.

MetaMask’ten Wrapped Dogecoin Almak Güvenli mi?

MetaMask’ten Wrapped Dogecoin satın almak riskli olabilir çünkü bu tür token’ler akıllı sözleşmelerle ilgili birçok risk taşıyor. Zira bu işlem anonim geliştiriciler tarafından yapılır.

Okuyucularımıza Dogecoin’lerini güvenilir Dogecoin cüzdanlarında saklamalarını öneriyoruz.

Editörün Notu:

MetaMask cüzdanına Dogecoin (DOGE) eklemek mümkün değildir, çünkü Dogecoin Proof-of-Work ağında çalışır. Dogecoin’lerinizi saklamak için alternatif bir yol arıyorsanız, güvenli Dogecoin cüzdanlarını tercih edebilirsiniz.

Uniswap gibi merkezsiz borsalarda Dogecoin’e sabitlenmiş wrapped token’lar satın almanız tavsiye etmiyoruz, çünkü bu borsalar çok fazla akıllı sözleşme riski taşıyor.

Doge Layer 2 Network’e $WDOGE eklemenin bir yolunu arıyorsanız, hazırladığımız kapsamlı DogeChain rehberimize göz atabilirsiniz.

Yazar: Tuncay Aydıner

Cardano, Metaverse Platformu Ready Player Me ile İş Birliği Yaptı

Cardano ekosistemi büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Şu sıralar yeni güncellemesi Vasil Hard Fork için çalışan Cardano, metaverse ile ilgili yeni bir iş birliğine imza attı. Cardano, metaverse platformu Ready Player Me ile anlaştı. Cardano, Metaverse İçin Çalışıyor Yapılan duyuruya göre Cardano, 2500’den fazla oyun ve uygulamada kullanılan metaverse için avatar platformu olan Ready Player ...

Bağlantıyı kopyala