Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

MetaMask, IP Adresleri Hakkındaki Yorumlara Cevap Verdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto cüzdan servisi MetaMask, yeni bir kural değişikliğine gittiği haberine karşın sessizliğini bozdu. MetaMask, politikada herhangi bir değişikilik yapılmadığını, sadece politikanın anlatım dilinin değiştirildiğini belirtti. ConsenSys tarafından bugün yayımlanan yeni gizlilik politikası sözleşmesine göre MetaMask, zincir üstü işlemler sırasında kullanıcıların IP adreslerini ve Ethereum (ETH) cüzdan adreslerini kaydettiğini belirtiyordu.

MetaMask Gelen Tepkiler Sonrası Açılama Yaptı

Bununla birlikte, MetaMask’ın çatı şirketi olan ConsenSys, kullanıcı verilerinin toplanmasında sadece MetaMask’ın varsayılan Uzaktan Prosedür Çağrısı (RPC) uygulaması Unfura’yı kullanma durumunda geçerli olacağını açıkladı. MetaMask ile kendi Ethereum Blockchain node’larını ya da üçüncü taraf bir RPC sağlayıcısı kullanan kişiler yeni güncellenen gizlilik politikasından etkilenmeyecek. Bunun yerine diğer RPC sağlayıcısının koşulları geçerli olacak.

metamask kullanici ip adreslerini toplayacak 2

ConsenSys, bu şekilde toplanan bilgileri iş anlaşmaları esnasında ya da kolluk kuvvetleri tarafından dikte edilen Müşterilerini Tanı ve Kara Para Aklamayı Önleme gerekliliklerine uymak adına paylaşabilecek. Son olarak MetaMask, şu anda aylık 21 milyondan fazla aktif kullanıcısı ile piyasadaki en popüler kişisel saklama cüzdanlarından birisi olarak hizmet veriyor.

Yazar: Burak Köse

Dogecoin Ortağı, Bitcoin Fiyat Performansıyla Alay Etti

Popüler meme kripto para birimi Dogecoin’in kurucu ortaklarından olan Billy Markus, Bitcoin (BTC) açıklamalarına devam ediyor. Dogecoin ortağı Markus, son açıklamasında Bitcoin fiyat performansıyla alay etti. Dogecoin Kurucu Ortağından Bitcoin Çıkışı Kripto para endüstrisinde gelişmeye bakmanın çeşitli yollarına dair bir gönderiye yanıt veren Dogecoin (DOGE) kurucu ortağı Billy Markus, Bitcoin’in tartışmalı fiyat performansına dikkat çekti ...

Bağlantıyı kopyala