Bitcoin (BTC) $ 61,987.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,417.12 0.31%
BNB (BNB) $ 562.51 0.25%
Solana (SOL) $ 143.14 0.86%
XRP (XRP) $ 0.53113 0.63%
Cardano (ADA) $ 0.349651 1.18%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10866 0.50%
Al veya Sat Paribu

Metaverse’te 5 Milyon Dolarlık Rekor Arazi Satışı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Büyük şirketler, yönünü metaverse’e doğru çevirmiş durumda. Facebook’un Meta hamlesiyle birlikte büyüyen sektör, her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Öyle ki ABD merkezli bağımsız yatırım araştırması ve analizi konusunda uzmanlaşmış bir finansal yayıncılık şirketi Curzio Research, TCG World isimli metaverse platformunda 5 milyon dolarlık rekor bir arazi satışı gerçekleştirdi.

Metaverse’te 5 Milyon Dolarlık Arazi Satışı Gerçekleşti

Bein Crypto‘a göre Curzio Research, TCG World metaverse’ü içinde 19 ticari gayrimenkul mülkünü 5 milyon dolara satın alan bir ticari ortaklığını duyurdu. Şirketin bu hamlesi metaverse’te sanal mülk alanında bugüne kadarki en büyük gayrimenkul satın alımlarından biri oldu. Şirket, bu satın alımının bir kısmını finanse etmek için 4 milyon dolara kadar sermaye artırımı başlatacak.

metaversete 5 milyon dolarlik rekor arazi satisi

Curzio Research, TCG World Eylül ayında açıldığında, üyelerin diğer yatırımcılarla tanışmasına, canlı etkinliklere ve seminerlere katılmasına, özel podcast’lere erişmesine izin vermek için metaverse’ü kullanmayı planlıyor.

Curzio Researc’ün kurucusu Frank Curzio konuyla ilgili şunları söyledi:

Metaverse, internette olması gereken bir yer. Bireylerin dijital içeriklerini oluşturma ve sahip olma özgürlüğüne sahip olduğu, merkeziyetsiz bir yer.

Yazar: Esra Bayram

Blockchain Protokolü Connext, NEXT Token’ı Başlatıyor

Geliştiricilerin zincirler arası uygulamalar oluşturmasını sağlayan bir blockchain birlikte çalışabilirlik protokolü olan Connext, NEXT Token’ı duyurdu. Şirketin token projesindeki DAO detayı hakkında da bilgi verildi. Merkezi olmayan özerk bir organizasyona (DAO) dönüşmeyi planlanan NEXT adlı yerel token ile Connext, The Block’ta yer alan habere göre, The Graph gibi diğer blockchain altyapı projelerinin token‘larına benzer şekilde ...

Bağlantıyı kopyala