Bitcoin (BTC) $ 61,971.60 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,410.57 0.33%
BNB (BNB) $ 562.47 1.06%
Solana (SOL) $ 142.40 0.83%
XRP (XRP) $ 0.529341 0.74%
Cardano (ADA) $ 0.349417 0.85%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109406 0.31%
Al veya Sat Paribu

Miami Belediye Başkanı, Kripto Boğa Heykelinin Açılışını Yaptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Wall Street’in efsanevi boğasını bilmeyenimiz yoktur. Finans sektörü açısından oldukça önemli bir sembol olan “Charging Bull“, 14 Aralık 1989’dan bu yana piyasalar için önemli bir totem kaynağı. Tam da bu nedenden dolayı kripto için de yeni bir Charging Bull inşa edildi. Miami belediye Başkanı Francis Suarez’in de belirttiği üzere bu boğa, Miami’nin finansal dünya sahnesindeki gücünü temsil ediyor ve şehri gelecekte finans ve dijital varlıkların başkenti olarak işaret ediyor.

Miami Belediye Başkani Kripto Boğa Heykelinin Açilişini Yapti

Miami Belediye Başkanı, Kripto Boğa Heykelini Tanıttı

Miami’de şehir imajını bir kripto merkezi olarak sağlamlaştırma çalışmaları devam ederken, yeni bir Charging Bull’un tanıtımı yapıldı. “Miami Bull” adlı heykel, Wall Street’in “Charging Bull”unun boğa gücünün izlerini taşıyor. 1.361 kilogram ağırlığındaki heykel, Florida merkezli ticaret platformu TradeStation tarafından inşa edildi.

Miami Belediye Başkanı Francis Suarez konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada, boğanın “mevcudiyeti Miami’nin finansal dünya sahnesindeki konumunun gücünü daha da teyit ediyor” dedi.

Son olarak 3.35 metrelik “Miami Bull” heykelinin, “Bitcoin 2022” konferansında ilk kez halka gösterilmiş olsa da, daha sonra Miami Dade College Kampüsüne taşınacağını belirtelim.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Elon Musk Yeni İşten Çıkarmalar Planlıyor

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, sosyal medya platformunu satın aldıktan sonra ilk olarak Twitter’ın bazı yöneticilerini işten çıkarmıştı. Elon Musk yöneticileri işten çıkardıktan sonra yeni işten çıkarmalar yapmayı planlıyor. Elon Musk Twitter Ödemelerini Azaltmayı Planlıyor Sosyal medya platformu Twitter’ın yeni sahibi olan Elon Musk, son haberlere göre, ağır kıdem tazminatı ödemelerinden kaçınmak için üst düzey ...

Bağlantıyı kopyala