Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

MicroStrategy CFO’su: Şirket BTC Alımına Devam Edecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bilindiği üzere lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) düşüşü ile beraber kripto para piyasası derinden etkilendi. Kripto para piyasasındaki bu düşüşe rağmen MicroStrategy Şirketin CFO’su Phong Le, şirketin Bitcoin’e yatırım yapmaya devam edeceğini söyledi. Ayrıca CFO Phong Le şirketinin stratejisinin “satın almak ve elde tutmak” olduğunu da vurguladı.

MicroStrategy CFO’su: MicroStrategy Bitcoin Satın Almaya Devam Edecek

MicroStrategy genelde yaptığı Bitcoin alımları ile sık sık gündeme geliyor. Bitcoin’de yaşanan son düşüşe rağmen MicroStrategy’nin CFO’su Phong Le, şirketin BTC alımlarına devam edileceğini vurguladı.

MicroStrategy Şirketin CFO’su Phong Le konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Bitcoin ile stratejimiz satın almak ve elde tutmaktı, bu nedenle fazla nakit akışımız olduğu veya para toplamak için başka yollar bulduğumuz ölçüde onu Bitcoin’e koymaya devam ediyoruz.

microstrategy cfosu sirket btc alimina devam edecek 2

Hatırlatmak gerekirse elinde en fazla Bitcoin tutan şirketlerden biri olarak bilinen MicroStrategy, kripto para piyasasında yaşanan ani düşüş ile beraber şirketin hisselerinde de düşüş yaşanmıştı.

Son olarak Phong Le, MicroStrategy’nin bu yıl Bitcoin satın almaya devam edeceğini, ancak geçen yıldan daha fazlasını satın alıp almayacağının belli olmadığının da altını çizdi.

Yazar: Sena Karakılıç

Paribu’nun yeni reklam kampanyası “Doğru yer Paribu” yayınlandı

Paribu, kurulduğu günden bu yana, kendi sektöründe ve toplumsal fayda sağladığı farklı alanlarda yarattığı etkiyi “Doğru yer Paribu” reklam kampanyası ile anlatıyor. 5 filmden oluşan kampanya, şimdi yayında. Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, “Doğru yer Paribu” sloganı ile bugüne dek kullanıcılarında ve toplumda yarattığı etkiyi öne çıkarıyor. Aynı ...

Bağlantıyı kopyala