Bitcoin (BTC) $ 61,971.60 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,410.57 0.33%
BNB (BNB) $ 562.47 1.06%
Solana (SOL) $ 142.40 0.83%
XRP (XRP) $ 0.529341 0.74%
Cardano (ADA) $ 0.349417 0.85%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109406 0.31%
Al veya Sat Paribu

Mike Novogratz: Bitcoin (BTC) Artık Kurumsal Bir Yatırım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Galaxy Digital’ın CEO’su Mike Novogratz, bir röportajda Bitcoin’in artık kurumsal bir yatırım haline geldiğini söyledi.

Bir U.Today haberine göre Novogratz, CNBC ile yaptığı bir röportajında, Bitcoin’in artık bir kariyer riski olmadığını ve belirsizlikler ile çevrelenmediğini belirtiyor ve artık kurumsal bir yatırım aracı haline geldiğinin altını çiziyor:

“Bu artık kurumsal bir ürün. Bu tartışma, 18 ay önce yapıldı ve kazandı.”

Kurumsal Yatırımcıların Varlığı

Ünlü isim, herkesin Bitcoin’in bir makro varlık olduğu konusunda hemfikir olduğunu söylüyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok yorumcu, Bitcoin’in geçtiğimiz yıllara kıyasla çok daha iyi durumda olduğunu ve bu yüzden de bu yıl yaşadığı büyük rallinin güçlü temellere sahip olduğunu ifade etmişti. Ona göre Bitcoin, artık spekülatif bir varlık olmaktan çıktı ve kurumsal yatırımcılar için bir enflasyon önlemi haline geldi.

MicroStrategy ve Grayscale gibi önde gelen Bitcoin alıcılarına ek olarak, sigortacılık devi MassMutual ve İngiltere merkezli varlık yöneticisi Ruffer da enflasyon kaygıları ile kayda değer miktarda Bitcoin satın almıştı. Ruffer’dan bir yetkili yatırımı şu şekilde tanımladı:

“Kırılgan bir para sisteminde ve çarpık mali piyasalarda gördüğümüz bazı risklere karşı bir koruma önlemi.”

Yazar: BTCHaber

Bakan Şimşek’ten kripto varlık açıklaması: Nihai aşamaya geldik

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda gerçekleştirdiği sunumda 2022 yılı Sayıştay denetim raporundan 2024 yılı gider bütçelerine kadar bir dizi konuya değindi. Bakan Şimşek’in sunumu sırasında, kripto varlıklarla ilgili olarak Türkiye’nin geldiği nokta ve bu alandaki çalışmaların son durumu hakkında da bilgilendirme yaptı. Şimşek’ten FATF standartlarına vurgu Mali Eylem Görev ...

Bağlantıyı kopyala