Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

MLT Coin Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

MLT coin, kısaca MILC olarak adlandırılmış bir blockchain platformunda kullanılan kripto para şeklinde karşımıza çıkıyor. MILC platformu ise medya sektöründe blockchain merkezli hizmetler sunan bir ekosistem olarak biliniyor. Medya Industry Licensing Content kelimelerinin baş harflariyle MILC ifadesi türetilmiş. Bu ifade kabaca medya sektöründeki içeriklerin lisanslandırılması anlamına geliyor. Başka bir deyişle MILC ekibi medya sektörünü tokenize hale getirmek istiyor. Platformun teknolojik olarak blockchain’den faydalandığı için sağlam ve güvenilir özelliklere sahip olduğunu görüyoruz. Okuduğunuz içerik boyunca MILC platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsediyor olacağız. Üstelik burada kullanılan kripto para MLT coin’ler hakkında da birtakım ilgi çekici gerçekleri sizlerle bu yazıda paylaşacağız. Platformda sunulan hizmetlerin detaylarına yazının devamından ulaşabilirsiniz.

MLT coin projesi bilgi ve eğlence dünyayı birleştirmeyi hedefliyor. Her yıl milyonlarca saatlik kaliteli video içeriği oluşturulduğunu biliyoruz. Ancak mevcut lisanslama ve dağıtım süreci tüm bu içeriklere yetecek hizmeti sağlayamıyor. Sonuç olarak çoğu içerikler depolama odalarında lisanslandırılmayı bekliyor. Sektörde bu tür sorunlar olduğunu iddia eden MILC ekibi yepyeni ve çözüm üretecek bir platformla kullanıcılarının karşısına çıkıyor. MILC ekosisteminde içerik üreticileri, alıcılar ve dağıtıcılar bulunacak. Bu unsurlar mevcut sistemde hala çevrimdışı bölgesel ortamlarda faaliyet göstererek hizmet vermeye çalışıyorlar. Keşif, ağ oluşturma, anlaşmaları müzakere etme ve reklam geliştirme gibi hizmetler bu ortamlarda yavaş ve verimsiz bir şekilde gerçekleşiyor. Sonuç olarak maliyetlerin de arttığı gerçeğiyle karşılaşıyoruz. MILC projesi, küresel medya endüstrisinin temel olarak dört önemli sorununu çözecek. Bunlar tüm video içeriğinin küresel erişilebilirliği, alıcılar için keşif süreci (buna içeriklerin erişilebilirliği de diyebiliriz), tüm sektör için karmaşık lisanslama ve izleyicilerinden erken geri bildirim olarak özetlenebilir.

MLT

MLT Coin Ne Zaman Çıktı?

MLT coin’lerin kullanıldığı MILC platformu birçok özellik itibariyle bir ilk olma özelliği taşıyor. Bunlardan birincisi MILC platformunun üstlendiği görev ile ilgili. MILC ilk kez izleyici ile içerik yaratıcıları, alıcılar ve dağıtımcılar arasında bir köprü kuracak. Bu bağlantı, izleyicinin kaliteli yeni içeriğin yaratılması ve dağıtılmasından doğrudan etkilenmesine ve bunlardan yararlanmasına olanak tanıyor. MLT coin kripto para piyasasındaki faaliyetlerine 19 Kasım 2021 tarihinde başladı. Welt der Wunder adlı bilindik bir firma tarafından geliştirilen projenin tecrübeli bir ekip tarafından geliştirildiği biliniyor.

MLT coin projesi Almanya ve İsviçre’de yani Münih ve Zug’da yerleşik, bağımsız bir ücretsiz yayın yapan TV ağı Welt der Wunder TV’nin geliştirme ve denetimi altında tasarlandı. Welt der Wunder, DACH bölgesinde iyi bilinen bir medya markasıdır ve 25 yılı aşkın süredir piyasada aktiftir. 100’den fazla ülkede satılan kendi ürettiği programlar ile tüm dünyada profesyonel medya ağlarına sahiptir. Welt der Wunder TV, EY (Ernst & Young) tarafından Kasım 2020’de yaklaşık 48 milyon euro değer biçilen kendi program kütüphanesine sahiptir. İsviçre televizyonu SRF ve teknik bölümü SwissTXT ile birlikte MILC Platformu, 2017’den beri geliştirildi ve sürdürüldü. Hendrik Hey, Welt der Wunder GmbH ve MILC Platformunun CEO’sudur.

MLT Coin Fiyatı Nedir?

MLT coin fiyatı ile ilgili en güncel verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. ZooKeeper ekibi projelerinin kripto para topluluğuna en iyi şekilde tanıtılması için çeşitli çalışmalara imza atmış. Bu kapsamda iyi bir web sayfası tasarlayan ekip, platform hakkında merak edilen tüm soruların yanıtlanabileceği bir tanıtıcı evraka da burada yer veriyor. Bu tür evraklara whitepaper da deniliyor. Whitepaper’larda projeler hakkında hem sektörel hem de teknik veriler yer alıyor. Böylece o projeye yatırım yapacak kullanıcılar ve meraklı geliştiriciler arzu ettikleri bilgilere rahatlıkla erişebiliyor. İyi tasarlanmış bir whitepaper dosyasına sahip olan projeler topluluk tarafından daha güvenilir olarak görülüyor diyebiliriz.

MLT nedirr

MLT coin projesinin Whitepaper dosyasına göre bu coin’lerden piyasaya en fazla 200 milyon adet arz edilecek. İçeriğin hazırlandığı anda dolaşımda bulunan MLT coin’lerin sayısı 79 milyonu civarında seyrediyor. Bu da toplam arzın yaklaşık %40’ına karşılık geliyor.

MLT Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MLT coin 1,77 TL TL’den işlem görüyor. MLT coin fiyatı son 24 saat içerisinde 1.63% değişim gösterdi. MLT coin’in  son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 217,030 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 7,556,827 dolar seviyesinde.

MLT Coin Kaç Dolar?                               

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 MLT coin $ 0.051617 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle MLT coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,81 dolarla kaydetti. Bununla birlikte MLT coin yılın en düşük seviyesini ise 0,016 dolarla belirledi.

MLT Coin Nasıl Çalışmaktadır?

MLT coin medya sektöründeki unsurlar için hizmetler sunan bir blockchain platformudur. Buradaki kullanıcıların gerçekleştirdiği tüm işlemler MLT coin’ler tarafından tamamlanıyor. MLT coin’lerin yönetim işlevi de bulunuyor. Yani MLT coin sahipleri MILC ekosisteminin geleceği hakkında alınacak kararlarda söz sahibi olabiliyor. Bunların yanı sıra MLT coin’in stake olanağının bulunduğunu da görüyoruz.MLT Coin

MLT Coin Nasıl Satın Alınır?

MLT coin satın almak isteyen kullanıcılar belirli kripto para borsalarından faydalanabilirler. Bu borsalar arasında Gate.io, Uniswap ve Pancakeswap yer alıyor. Dileyen kullanıcılar bu mecralarda sunulan işlem çiftleri aracılığıyla MLT coin satın alabilirler.

Yazar: Ömer Uçar

Audius (AUDIO) Nedir?

Spotify ya da SoundCloud gibi ancak blockchain tabanlısı. Audius, gücü sanatçılara geri veren bir müzik akışı uygulaması. AUDIOUSD rates by TradingView Müzik akış hizmetlerinin popülaritesi her yıl daha da artıyor. Geride bıraktığımız yıl müzik akış platformları 400 milyondan fazla aboneyle 13 milyar doların üzerinde gelir elde etti. Ancak sektöre yönelik eleştiriler de yok değil. Zira ...

Bağlantıyı kopyala