Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Mutant Ape Yacht Club (MAYC) Milyar Dolar Satışı Geçti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Mutant Ape Yacht Club (MAYC) NFT‘leri, 1 milyar doları geçen beşinci NFT koleksiyonu oldu. MAYC, tüm zamanların satışlarında bugün itibarıyla milyar dolarlık kulübe katıldı.

CryptoSlam verilerine göre, Mutant Ape Yacht Club, Axie Infinity, CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club (BAYC) ve Art Blocks‘un ardından 5. sıraya yerleşti.

Ağustos 2021’de piyasaya sürülen MAYC, Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT’lerinden türetme bir koleksiyon. MAYC, BAYC serisinin bir “mutant serum”a maruz bırakılmasıyla oluşturulan 20 bin NFT‘den meydana geliyor.

Mutant Ape Yacht Club, Yükselen Satışlar Arasında

MAYC’ın satışları, geçtiğimiz günlerde, yaratıcı Yuga Labs‘ın son atağı ile yükseldi. Sanatçı, Larva Labs‘tan CryptoPunks ve Meebits haklarını satın almıştı. Yuga Labs bu satın almayla son yedi gün içinde yüzde 72’den fazla artmıştı.

NFT pazar satışları son günlerde düştüğü verilere yansımıştı. Ancak CryptoPunks, Meebits, BAYC ve MAYC, Yuga Labs’ın satın alınmasından bu yana satış hacminde artış yaşıyor. Meebits örneğin, yedi gün içinde yüzde 1000’in üzerinde arttı.

1 milyar doları aşan NFT’ler kulübüne katılmaya sıradaki en yakın aday ise NBA Top Shot. Dapper Labs tarafından başlatılan NFT koleksiyonu, altıncı olmaya 50 milyon dolar tutarında satış uzakta.

Yazar: Hasan Selçuk Turan

ETF Ortaklıklarıyla Coinbase Hisseleri Yükselmeye Devam Ediyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase’in yüzü borsada gülüyor. ETF ortaklıklarının ortaya çıkmasıyla birlikte Coinbase hisseleri yükselişe geçti. Coinbase Hisselerinde Artış Sürüyor Kripto para borsası Coinbase, kripto borsasının önerilen spot bitcoin borsa yatırım fonlarında Fidelity ve diğer ihraççılarla ortaklık kurduğu haberleri sonrasında hisseleri değer kazanıyor. Verilere göre Coinbase hisseleri gün ortasında ...

Bağlantıyı kopyala