Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

NBA, Sorare ile NFT Oyunu Başlatacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

NFT dünyasında yeni anlaşmalar yapılmaya ve yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hızla büyüyen NFT alanında basketbolseverleri de yakından ilgilendiren bir iş birliğine imza atıldı. Blockchain tabanlı fantezi futbol oyunu Sorare, National Basketball Association yani kısaca NBA ile el sıkıştı.

Sorare, NBA ile El Sıkıştı

NBA, Ulusal Basketbol Oyuncuları Birliği (NBPA) ve NFT tabanlı fantezi spor oyunu platformu Sorare ile anlaşma yaptı. Yapılan anlaşmaya göre NBA, ilk resmi lisanslı NFT tabanlı fantezi basketbol oyununu kullanıma sunacak. 

nba sorare ile nft oyunu baslatacak

Sorare, oyunun 2022-2023 NBA sezonu için bu sonbaharda satışa sunulacağını bildirdi. Ayrıca Sorare, NBA oyuncularının NFT kartlarını platformu üzerinden satışa sunacak. 

Açıklamaya göre kullanıcılar, NBA oyuncularının kartlarını alıp satabilmelerinin yanı sıra, kadrolar oluşturup, oyuncuların gerçek hayattaki performansları üzerinden puan ve para kazanabilecek.

NBA Komisyoneri Adam Silver konuya ilişkin şunları söyledi:

Sorare ile olan ortaklığımız, NBA taraftarlarına, takımlarımız ve oyuncumuzla etkileşim kurmaları için tamamen yeni bir yol sunacak.

Ayrıca hatırlatacak olursak geçtiğimiz mayıs ayında Sorare ve Major League Baseball ortaklık kurduğunu duyurmuştu. SoftBank destekli NFT şirketi Sorare, Major League Baseball ile ortaklaşa çevrimiçi bir NFT oyunu başlatacağını açıklamıştı.

Bunun yanı sıra ünlü tenisçi Serena Williams, geçtiğimiz ocak ayında Sorare‘ye Yönetim Kurulu Danışmanı olarak katılmıştı.

Yazar: Esra Bayram

SEC ve IRS de Genesis’in Alacaklıları Arasına Girdi

İflas koruma başvurusu yapan Genesis‘in alacaklılar listesi genişliyor. IRS (İç Gelir İdaresi), SEC (Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) ve ABD New York Güney Bölgesi Savcılığı, Genesis‘in alacakalılar listesine eklendi. Genesis’in Alacaklı Listesine Güncelleme Genesis’ten alacağı bulunan kurumlar listesinde düzenleme yapıldı. Alacaklıklar listesine IRS, SEC ve New York Güney Bölgesi Savcılığı eklendi. Hukuk şirketi Norton Rose ...

Bağlantıyı kopyala