Bitcoin (BTC) $ 62,056.63 0.03%
Ethereum (ETH) $ 2,420.57 0.19%
BNB (BNB) $ 565.69 1.82%
Solana (SOL) $ 143.42 0.12%
XRP (XRP) $ 0.532054 0.03%
Cardano (ADA) $ 0.351086 0.42%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109853 0.77%
Al veya Sat Paribu

Near Protocol (NEAR) Neden Yükseliyor?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto sektörü tüm hızıyla büyümesini sürdürürken, yatırımlar da artmaya devam ediyor. Öyle ki hergün yeni bir şirketin fon artırdığını veya milyonlarca dolarlık yatırım aldığına şahitlik ediyoruz. Son olarak hatırlarsanız kısa bir süre önce Near Protocol de 350 milyon dolarlık yatırım almıştı. Bu yatırım Near Protocol’e yaramışa benziyor. Öyle ki NEAR, gün içerisinde yüzde 20’nin üzerinde artış gösterdi. Peki gerçekten Near Protocol (NEAR) neden yükseliyor?

Near Protocol (NEAR) Neden Yükseliyor?

Peki Near Protocol (NEAR) Neden Yükseliyor?

Kripto para sektöründe en önemli gelişmelerden birisi de şüphesiz kriptoların almış oldukları yatırımlar oluyor. Kripto yatırımcıları, yakın zamanda büyük miktarlı yatırım alan kriptolara eğilim gösteriyor ve bu da doğal olarak o kripto paranın gün içerisinde anlık yükselişler yaşamasına sebep olabiliyor.

Son örnekte olduğu gibi Near Protocol (NEAR) bunlardan birisi olmuş durumda. Kısa bir süre önce merkeziyetsiz uygulamalar için bir Blockchain olarak Ethereum ile rekabet etmeye çalışan NEAR Protocol, Tiger Global liderliğindeki yeni bir finansman turunda 350 milyon dolar topladığını duyurmuştu. 

Bu duyurudan yaklaşık 2 gün geçmesinin ardından NEAR’ın değeri yüzde 20’nin üzerinde arttı.


Yazar: Cem Arslan Kurt

Kadena (KDA) Neden Yükseldi?

Son dönemde oldukça artan düzenleyici baskıları sonrası kripto paralar oldukça dalgalı bir dönemden geçiyor. Bununla birlikte birçok kripto para oldukça düşüş yaşarken bazı kriptolar ise yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yine yükselen kriptolardan birisi olan Kadena (KDA) ise gün içerisinde yüzde 15‘lik bir artışla oldukça iyi bir performans gösterdi. Peki Kadena (KDA) neden yükseldi? Peki ...

Bağlantıyı kopyala