Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Neye Yatırım Yaparsan O’sundur! Risk Almadan Para Kazanamazsın

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Neye yatırım yapılacağı konusunda özellikle yolun başındaki bir yatırımcının kafası oldukça karışıktır. BTCafe’nin bu bölümünde Firuze Özdemir ve Erman Arıcasoy hangi kazanç birimine yatırım yapıldı, nasıl para kazanıldı, kaç Bitcoin alındı ve daha fazlasını masaya yatırdı.

Nelerden Bahsedildi?

Firuze Özdemir ve Ercan Arıcasoy, kripto piyasasının temel kavramlarından bahsetti. Erman Arıcasoy, sermayesi olması durumunda neye yatırım yapacağını esprili bir dille açıklayarak, “Dünyadaki herkes çok büyük zengin olmayı kıl payıyla kaçırdı, herkese sunulan bir şans bu Bitcoin’de. İlk başta alsaydın şimdi zengindin. Herkese verildi bu şans aslında baktığın zaman.” ifadelerini kullandı.

Neye Yatırım Yaparsan Yap, Risk Almadan Para Kazanamazsın

“En heyecanlı yatırım kripto paralar. Risk almadan para kazanamazsın.” diyen Arıcasoy, metaverse dünyasına dair bildiklerini de aktardı. Para birimi olarak tüm kripto para birimlerinin kullanılabileceğini dile getiren Arıcasoy, evde NFT yapımı ile ilgili detaylar verdi. Herkesin her konuda NFT yapabileceğini belirten Arıcasoy, bunun satış yapılabilecek kadar değerli NFT sahibi olunacağı anlamına gelmediğini kaydetti.

Yazar: Beyza Nur Kızıldemir

Mark Cuban, SEC’in Kripto Düzenleme Çalışmalarını Ele Aldı

Milyarder yatırımcı Mark Cuban, eski SEC yetkilisi John Reed Stark’ın Binance’e karşı davasında finansal düzenleyiciye verdiği desteği hedef alarak Gary Gensler’i kripto girişimlerini riske atmakla suçladı. Mark Cuban SEC’i Eleştirdi Mark Cuban, SEC’in kripto para sektöründeli düzenleme girişimleri hakkında yorum yaptı. Cuban, düzenleyicinin, girişimleri engellemeden borsalar ve tokenler için basit bir kayıt sistemi oluşturması gerektiğini savundu.  Mark ...

Bağlantıyı kopyala