Bitcoin (BTC) $ 62,085.63 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,416.00 0.14%
BNB (BNB) $ 563.17 1.24%
Solana (SOL) $ 142.66 0.58%
XRP (XRP) $ 0.529448 0.94%
Cardano (ADA) $ 0.350905 0.36%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109523 0.06%
Al veya Sat Paribu

NFT Koleksiyonları Zamanla Yok Olabilir Belki

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu İlker Altungök oldu. İlker Altungök ile NFT’nin geleceğinden bahsedildi. Ayrıca, teknolojinin ve dijital sanatın hayatımıza kattığı değerler hakkında konuşuldu.

444 Adet NFT Çizme Fikri 

Cem Güventürk, İlker Altungök NFT ile nasıl tanıştığını ve NFT projelerini sordu. İlker Altungök ise şu şekilde cevap verdi:

İşimizi takip ediyoruz. Baktık NFT diye bir şey var. Bir çizer olarak sanatla ilgili bir şey çıkınca hemen öğrenmek istedik. Dergide bu işe girmeyen kalmayınca biz de sırayla NFT’ye girdik.

Cem Güventürk, “NFT işi bitmez mi?” şeklinde bir soru sordu. Altungök ise şu şekilde yanıt verdi:

Önceden dijital bir şey üretilmiyordu. Artık dijital bir sanat üretiliyor ve bunun bir sertifikası olmak zorundaydı bu yüzden NFT oldu. NFT koleksiyonu biter mi, bu tartışılır. NFT işi bitmez ama NFT koleksiyonları bitebilir belki. Birebir işlerimde NFT olsun isterim ama şu anda öyle bir şey yok. Bütün karikatürlerim NFT olabilecekse NFT yapabilirim ya da bir kişi karikatürlerimin sahibi olmak ister belki o şekilde yapabilirim.

Yazar: Esra Bayram

Ethereum Sepolia Testnet’inde Birleşme Gerçekleşti

Ethereum Blockchain ağı hem DeFi hem de NFT’ler söz konusu olduğunda en aktif Blockchain ağlarında üst sıralarda yer alıyor. Birçok alanda en aktif ağ olarak öne çıkan Ethereum, konsensüs mekanizmasındaki köklü değişiklik sırasında bazı aşamaları adım adım atlıyor. Son olarak ana ağ yükselmesi için önemli bir adım olan Sepolia birleşmesi testnet‘te gerçekleşti. Ethereum Sepolia Testnet’inde ...

Bağlantıyı kopyala