Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

NFT Platformu OpenSea, Solana NFT’lerini Destekleyecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

NFT sektörü tüm hızıyla gelişmeye devam ederken, çoğunlukla piyasanın büyük bir çoğunluğunu Ethereum NFT’leri oluşturuyor. Büyük NFT koleksiyonularının çoğunu Ethereum ağında görmemiz, yanında yüksek GAS ücretleri ve işlem verimsizliği gibi sonuçlar da doğuruyor. Bu nedenle NFT platformları da ekosistemlerine yeni Blockchain ağlarını destekleyerek Ethereum’un üzerindeki yükü almaya çalışıyor. Son olarak OpenSea de Polygon ve Klaytn‘dan sonra Solana NFT’lerini de sistemine entegre ediyor.

OpenSea, Solana NFT’lerini Platforma Dahil Edecek

En popüler NFT platofmrlarından birisi olan OpenSea, kripto alanındaki birçok şirket gibi Twitter üzerinden müjdeyi verdi. NFT platformu, Solana’nın NFT’lerini dijital koleksiyon ürünleri için pazarına geldiğini böylece resmi olarak doğruladı.

Diğer taraftan halihazırda sektördeki birçok kişi, bu haberi 2022’nin bir bölümünde gerçekleşmesini bekliyordu. Ocak ayının sonlarında, teknoloji blog yazarı Jane Manchun Wong, OpenSea’nin Solana dijital cüzdanları için destek hazırladığına dair açık işaretler gördüğünü paylaşmıştı. Salı günü bile OpenSea’nin web kodu, hızlı ve ucuz zincirden bahsedenlerle dolu.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Web Summit Lizbon Etkinliğinde Neler Yaşandı? | Kriptomeda Vlog

Kriptomeda ailesi Web Summit 2022 için Portekiz’in başkenti Lizbon’daydı. Ekip web, kripto sektörü ve teknoloji ağırlıklı geçen bu global etkinlik öncesinde Filecoin, ETHLisbon, FiLisbon, Solana Breakpoint ve Wow Summit’e de katıldı ve burada yaşanan gelişmeleri aktardı. Söz konusu etkinliklerin de en az Web Summit kadar ilgi gördüğü ve çok sayıda katılımcının ağırlandığı kaydedildi. Wow Summit ...

Bağlantıyı kopyala