Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Nicola Giorgi: Türkiye, Metaverse’ü En Çok Arayan Ülke

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse evreninin hızla gelişmesiyle beraber birçok önemli isim bu alanda konuşmaya ve metaverse’ü gündemde tutmaya başladı. Dünyada ve Türkiye’de yoğun ilgi gören metaverse, özellikle son zamanlarda birçok konuşmaya, panele veya yayına konu olmaya devam ediyor. Bu kez PwC İtalya Kıdemli Yönetim Kurulu Danışmanı Nicola Giorgi, “Metaverse’ün Sunduğu İş Fırsatları” başlıklı bir konuşma gerçekleştirerek metaverse’ü ele aldı.

Nicola Giorgi: Metaverse Şirketler İçin Önemli Fırsatlar Sunuyor

Dünya’da yer alan haberine göre, PwC İtalya Kıdemli Yönetim Kurulu Danışmanı Nicola Giorgi, “Metaverse’ün Sunduğu İş Fırsatları” başlıklı konuşmasında Türkiye’ye de değinerek metaverse’ün stratejik açıdan önemini vurguladı.

nicola giorgi turkiye metaverseu en cok arayan ulke

Giorgi, Google’da metaverse’ü en çok arayan ülkenin Türkiye, ikinci ülkenin ise Çin olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu:

Metaverse’ü teknoloji olarak anlatmayacağım, stratejik açıdan önemi vurgulamak istiyorum. Metaverse alanında birçok çalışma yapan şirketin CEO’larının da söylediği gibi metaverse aslında internetin geleceği. Bu konuda karamsar olanlar; oyun diyor, ‘Zoom’un yeni versiyonu, farklı konferans düzenleme yöntemi’ diyor küçümsüyor.

Metaverse’ün tek bir tanımı olmadığını düşünen Giorgi, kimsenin metaverse ile ilgili net bir verisinin, bilgisinin olmadığını, yine de metaverse’ün şirketler için önemli fırsatlar sunduğunu sözlerine ekledi.

Yazar: Esra Bayram

Kripto Para ve Fitness İlişkisi İnsanların İlgisini Çekiyor

Facebook’un metaverse vizyonu kapsamında ismini Meta’ya çevirmesinin ardından metaverse kavramı tüm dünyada daha görünür oldu. Birçok şirket, metaverse’e şimdiden taşındı, ofis açtı, etkinlikler gerçekleştirdi. Fitness odaklı web sitesi FitRated da bir anket yaparak, metaverse, kripto para ve fitness ilişkisinin insanlar için ne ifade ettiğini mercek altına aldı. Kripto Para, Metaverse ve Fitness Fitness odaklı web ...

Bağlantıyı kopyala