Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Nintendo, NFT ve Metaverse’e Göz Kırptı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Her geçen gün daha fazla kişi ve kurum, NFT ve metaverse dünyasına giriş yapıyor. Durum böyle olunca teknoloji dünyanısının en popüler konularının başında da bu ikili yer alıyor. Son olarak, kısa süre önce finansal sonuçlarını açıklayan oyun devi Nintendo, NFT ve metaverse ikilisine göz kırptı.

Nintendo, NFT ve Metaverse ile ilgili Ne Düşünüyor?

Finansal verilerin açıklandığı toplantıda Nintendo, NFT ve metaverse ile ilgili soruları da yanıtladı. Toplantının ardından yapılan Soru-Cevap kısmında, bu konuyla ilgili görüşler paylaşıldı. MST Financial kıdemli analisti David Gibson da Twitter üzerinden yapılan konuşmaları paylaştı. Gibson’a göre Nintendo, bu alanla ilgilendiğini ve şirket için sahip olduğu ‘potansiyel’ görebileceğini ima etti.

nintendo nft ve metaversee goz kirpti 2

Nintendo tarafından konuyla ilgili şu sözlere yer verildi:

“Bu alana ilgimiz var, bu alandaki potansiyeli hissediyoruz, ancak bu alanda ne tür bir neşe sağlayabileceğimizi merak ediyoruz ve bunun şu anda tanımlanması zor”

Bir sonraki tweette ise Nintendo‘nun esas olarak metaverse‘e odaklandığı iddia edildi.

2020 ile 2021 yılları kıyaslandığında, yatırılan para miktarının 130 kat arttığı NFT şirketlerini düşündüğümüzde Nintendo’nun da bu alana göz kırpması şaşırtıcı değil.

Yazar: Hazal Orta

PayPal, Bitcoin madencileri için hamle yaptı

Ödeme devi PayPal’ın Blockchain Araştırma Grubu, Energy Web ve DMG Blockchain Solutions iş birliğiyle Bitcoin madencilerine yönelik bir hamle yaptı. Uluslararası ödeme devi PayPal, Bitcoin ağına yerleştirilen teşvikler ile BTC madencilerini ödüllendirmeyi ve böylelikle sürdürülebilir bir madenciliği cazip hale getirmeyi tavsiye etti. PayPal’ın Blockchain Araştırma Grubu, 22 Nisan tarihli bir blog yazısında, Bitcoin madencilerini düşük ...

Bağlantıyı kopyala